opc_loader
De winkel is vanwege de Coronamaatregelen tot 9 februari 2021 gesloten. Weborders worden normaal verstuurd. Let op langere levertijd ivm drukte PostNL, er worden allerlei maatregelen getroffen, waardoor de zending langer op zich zal laten wachten.

Zoomers
SwimMere zwemsport, de zwemsport specialist van Flevoland, heeft een groot assortiment zwemsportartikelen en zwemkleding voor de wedstrijdzwemmer en de recreatieve zwemmer. In de webshop vindt u zoomers van topmerken als Speedo, Arena, Finis, Essenuoto en Lane 4 in verschillende prijsklasses en met de verschillende mogelijkheden.  

Enkele voorbeelden:

  • Foil monofin van Finis: leer de dolfijn kick met de foil body motion. Het enkelvoudige blad bevordert de ontwikkeling van het golvende lichaam en de voortstuwende dolfijn kick. De Monfin is comportabel te dragen voor alle leeftijden en alle vaardigheden. Het grote oppervlakte traint de buik- en beenspieren meer dan normale vinnen.
  • De Powerfin Acid Lime van Arena van echte siliconen heeft een diamantvormige top en een aqua zool. De zoomer geeft de voet meer kracht, een betere grip en is zeer comfortabel. De fin is uitermate geschikt voor zwemtraining. 

Kijk voor de gehele collectie in onze webshop.

 

Grootste showroom zwemsportartiklen en zwemkleding te Almere
Bezoek onze webshop voor de gehele collectie zwemsportartikelen en wedstrijd zwemkleding of bezoek onze grote showroom te Almere. De showroom is open op vrijdag en de maandelijkse openstellingen op zaterdag (kijk voor de exacte data op de website). Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom op een van de andere dagen. In de showroom is een pasgelegenheid aanwezig. Betalen met PIN is mogelijk (heeft de voorkeur) De artikelen op de website zijn voorradig en direct te leveren.  

 

Contact
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van SwimMere Zwemsport. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] 

 

De Foil Body Monofin van Finis koop je bij SwimMere zwemsport  Powerfin Acid Lime van Arena te koop bij SwimMere zwemsport  Zoomers: Aqua Fins van Essenuoto te koop bij SwimMere Zwemsport

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.