opc_loader
De winkel is vanwege de Coronamaatregelen tot 9 februari 2021 gesloten. Weborders worden normaal verstuurd. Let op langere levertijd ivm drukte PostNL, er worden allerlei maatregelen getroffen, waardoor de zending langer op zich zal laten wachten.

Badmutsen /  Swimcap
De zwemsport is enorm in opkomst. Een trend die SwimMere alleen maar kan toejuichen, want zwemmen is enorm gezond en goed voor het lichaam. Wanneer u gaat zwemmen, wilt u echter wel de juiste kleding dragen en juiste materialen gebruiken. SwimMere heeft een ruim assortiment zwemsportkleding en zwemsportartikelen. Naast zwemkleding, brillen, plankjes, pull buoys, vinnen, verzorgingsproducten enzovoort heeft zij ook badmutsen in het assortiment. Badmutsen kunnen u enorm helpen wanneer u competitief zwemt. Een goede badmuts zorgt voor minder weerstand in het water en kan de nodige hondersten van uw persoonlijke record afhalen. SwimMere heeft siliconen badmutsen in junior- en seniormaten en badmutsen specifiek voor lang haar. Tevens kan gekozen worden voor een uni kleur of een full colour print, eventueel passend bij zwempak of zwembroek.


SwimMere, specialist voor wedstrijdmaterialen
SwimMere is gespecialiseerd op het gebied van de wedstrijdzwemsport. Wij verkopen zwemartikelen zoals badmutsen, maar nog tal van andere artikelen. Alle zwemkleding en materialen zijn van uiterst goede kwaliteit van bekende internationale merken zoals Speedo, Arena, Lane 4, Essenuoto, Funkita, Way Funky, Finis, Amanzi, Tabata, Contigo. Alle zwemkleding en materialen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Swimmmere heeft de beste artikelen om te gebruiken in de zwemsport.

Informatie

Bekijk het ruime assortiment van badmutsen van SwimMere op onze website in de categorie badmutsen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over specifiieke producten dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur op nummer 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen aan
[email protected] of het contactformulier gebruiken.


      

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.