opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Badpakken en bikini's van TYR
TYR is een topmerk in wedstrijdzwemkleding. TYR is vernoemd naar de mythische Noorse god van de krijgers en de godheid van alle atleten. Het TYR merk belichaamt de competitieve geest van de sport en is een symbool van moed en overwinning.


Het Franse team wedstrijdzwemmers zwemt in badpakken van TYR.

SwimMere zwemsport, de specialist in zwemsportartikelen, heeft een groot assortiment (wedstrijd)zwemkleding en zwemmaterialen van TYR, zoals de fusion 2 Aeroback Short John een technical swimsuit. Daarnaast verkoopt SwimMere full body wedstrijdbadpakken voor open water zwemmen. 

Naast het assortiment TYR producten, levert SwimMere ook (wedstrijd)zwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Speedo, Arena, Lane 4, Finis, Essenuoto enz. 

Webshop SwimMere zwemsport

Kijk voor het assortiment TYR badpakken in de webshop van SwimMere zwemsport of bezoek op een van onze openingsdagen onze showroom in Almere. De showroom is eveneens op afspraak te bezoeken. De getoonde artikelen in de webshop zijn alle per direct te leveren. 

Contact


Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

      
 

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata. 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.