opc_loader
Gewijzigde openingstijden! Woens- en donderdag PRIVATE SHOPPING, plan een afspraak in via button onderaan de site. Vrijdag en zaterdag (om de week) doorlopend open van 11.00 tot 16.00 uur. Bekijk de kalender voor exacte dagen/tijden in de vakantieperiode.

WIN EEN ZELFONTWORPEN ZWEMPAK OF JAMMER

WIN EEN ZELFONTWORPEN ZWEMPAK OF JAMMER

WIN EEN ZELFONTWORPEN ZWEMPAK OF JAMMER

Tegenwoordig hoef je niet meer bang te zijn, dat je in de bestaande collecties geen zwemkleding kan vinden die naar je smaak is. SwimMere heeft een tiental merken in de collectie met de mooiste prints in veel sprekende kleuren maar bijvoorbeeld ook in het mooiste effen zwart.

Maar wat is er leuker dan zwemmen in zwemkleding die helemaal door jezelf is ontworpen?

Heb je een origineel idee? Doe dan mee met de ontwerpwedstrijd van SwimMere.

Stuur uiterlijk 5 mei 2017 een origineel idee naar SwimMere. Je kan dit doen door je idee te omschrijven, te tekenen, een foto op te sturen of te photoshoppen. SwimMere kiest dan met het team het leukste idee voor een ontwerp van een zwempak en het leukste idee voor het ontwerp van een jammer. Als SwimMere geen keuze kan maken, dan wordt via Facebook een stemming gehouden.

12 Mei worden de twee winnaars met het leukste idee bekend gemaakt via Facebook, de nieuwsbrief en op de website.

SwimMere gaat met deze twee ideeën naar FINIS. FINIS zal aan de hand van de ideeën een ontwerp maken van een jammer en een zwempak. De drukproef van het ontwerp wordt door SwimMere en de winnaars beoordeeld en eventueel aangepast. Na een gezamenlijk akkoord wordt het ontwerp geproduceerd door FINIS en in de collectie van SwimMere opgenomen. Afhankelijk van het ontwerp wordt naast het zwempak/de jammer ook andere zwemkleding en wellicht andere materialen geproduceerd.

Jij als ontwerper wint uiteraard het ontworpen zwempak of de ontworpen jammer. De zwemkleding zal jouw voornaam dragen.

Doe mee en stuur het deelname formulier ingevuld en met je ideeën op naar SwimMere.

Klik hier voor de voorwaarden
Klik hier voor het deelnameformulier
Klik hier voor een zwempak- en een jammermodel

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.