opc_loader
Vakantie is voorbij. Orders worden weer normaal verzonden. Vanaf zaterdag 5 augustus geldt de normale winkelopenstelling weer.

Powerskin Carbon Air FBSLO Blue Python

Artikelnr. SwimMere: DA4160
Artikelnummers
Nr. lev. :
AR002577-250

Kenmerken

 
Beschrijving: wedstrijdbadpak
Geschikt voor: technical suit
Materiaal samenstelling: 65% polyamide/34% elastane/1% carbon fiber
Naden: geplakt
Compressie: hoog
Waterafstotend: ja
Kleur: blue python
 
349,00

FR maat (NL maat)

 • 32 (30)
 • 34 (32)

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


De Arena Powerskin Carbon Air² is de opvolger van de Powerskin Carbon Air. Dit was het meest recente wedstrijdpak dat gebruik maakte van de Carbon technologie door de integratie van horizontale Carbon bands in de ultra lichtgewicht geweven stof van het pak.

Ook dit pak maakt gebruik van deze technologie, maar de nieuwe Carbon Air² presenteert twee grote verbeteringen:

 • De nieuwe constructie uit één stuk biedt een betere pasvorm zonder naden. Hierdoor voelt het pak als een tweede huid.
 • De binnenvoering heeft een design van drie afzonderlijke panelen en zitten niet meer aan elkaar vast. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid rondom de borst. 
   

Vanuit een prestatief oogpunt vergrendelen de Carbon Bands een cruciaal rekpunt om zijdelingse steun en controle te bieden wanneer en waar nodig. Deze lichtere vorm van comfortabele compressie helpt prestaties te verbeteren zonder afbreuk te doen aan het ongeëvenaarde comfort van het pak.

Het comfort voor de atleet uit zich in de ongelooflijk lichte stof - 30% lichter dan de stof gebruikt in de Carbon Pro. Een prima alternatief voor de jongere zwemmers en/of langere afstandzwemmers.

Bovendien zijn er zorgvuldig geselecteerde materialen en een speciaal productieproces gebruikt voor de SmartStretch schouderbandjes in de kneeskin, waardoor de druk op de schouders verlicht wordt, hetgeen een unieke vorm van 'intelligente rekking' en verbeterd comfort biedt. Ten slotte geeft de slimme eenvoud van het ontwerp het pak een vlakke vormgeving, die de zwemmer een complete vrijheid van bewegen geeft en het pak extreem makkelijk maakt om aan te trekken.

Dit is een technical swimsuit en dient met zorg behandeld te worden. Aangeraden wordt om technical swimsuits in principe alleen te gebruiken bij wedstrijden. Voor trainingen is chloorbestendige kleding beter (zie klanten vragen). Bij extra informatie staat de maattabel en handleiding voor het aantrekken van de suits. De maattabel is een indicatie. Twijfels over de maat, neem contact op en wij zullen u adviseren. Het is tevens mogelijk om in Almere op afspraak te komen passen.

 • technical suit
 • kneeskin
 • hoge compressie
 • waterafstotend
 • blauw python print
 • 65% polyamide, 34% elastane, 1% carbon fiber
 • fina approved
   

De maattabel is een richtlijn. Aanbevolen wordt een racing suit te passen voordat de maat gekozen wordt. De maat is mede afhankelijk van de individuele wensen voor compressie. Tevens kan de afstand of soort slag een factor zijn bij bepaling van de maat.

Meer informatie over het aantrekken van de Powerskin pakken, klik hier.

Instructies over het aantrekken en onderhoud van de suits, klik hier

Powerskin Carbon Air FBSLO Blue Python heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Powerskin Carbon Air FBSLO Blue Python


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items