opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Powerskin Carbon Core FX LE Diamonds OB

Artikelnr. SwimMere: DA4869
Artikelnummers
Nr. lev. :
5638-580

Kenmerken

 
Beschrijving: wedstrijdbadpak
Geschikt voor: technical suit
Soort rug: open back
Materiaal samenstelling: 52% Polyamide/47% Elastan/1% Carbon
Naden: geplakt
Compressie: maximale compressie
Waterafstotend: ja
 
499,00

FR maat (NL maat)

  • 34 (32)

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


Diamonds collectie van Arena

Diamanten zijn de meest heldere en veerkrachtige edelstenen ter wereld. Gebaseerd op het logo, is de Diamonds collectie van arena gewijd aan de veerkracht van ons allemaal: net als diamanten schijnen we helderder als we samen zijn. 

In 2020 is de Arena Powerskin Carbon Core FX geïntroduceerd. Dit pak behoort dan ook tot de nieuwste generatie wedstrijdkleding uit de Powerskin 2020 range van Arena. Samen met een kleine groep topatleten, heeft Arena de nieuwste technologieën in deze nieuwe Arena Powerskin Carbon Core FX FBSLO weten te brengen. De Carbon Core FX kan gezien worden als de vervanger van de Powerskin Carbon Flex VX. In de pakken is namelijk grootendeels van hetzelfde Carbon-materiaal gebruik gemaakt. De Carbon Core FX is het pak met de meeste compressie uit de Powerskin 2020 range van Arena en is bovendien duurzaam aangezien het langer de compressie blijft geven.  

De belangrijkste nieuwe eigenschappen van de Powerskin Carbon Core FX zijn:

  • De opening in de lining op de borst. Deze geeft net als bij de Carbon Air2 meer bewegingsvrijheid op de borst zonder de overall compressie te beïnvloeden.
  • De toevoeging van meer lining in zowel de Jammer als FBSL pakken waardoor een betere core stability en support van de lichaamspositie ontstaat resulterend in minder weerstand.
  • De nieuwe interne taping structuur voor core stability en support van de lichaamspositie.
  • De Twin-Tape structuur op de achterzijde voor een betere support van de heupen en benen resulterend in een betere lichaamspositie en minder weerstand. Er is bewust voor een smallere en bredere taping gekozen omdat tweemaal 20mm taping teveel is bij bijvoorbeeld start en keerpunten.

Aangezien dit pak de meeste compressie biedt van alle pakken uit de Powerskin 2020 range van Arena. Is dit pak het meeste geschikt voor sprinters.

Samenstelling
Outer shell: 52% polyamide, 47% elastane, 1% Carbon Fiber
Inner lining: 49% polyamide, 50% elastane, 1% Carbon Fiber

Carbon Fiber: de nieuwe vezel in de zwemwereld.
Dit zeer sterke (5 maal sterker dan staal), dunne, maar ook lichte materiaal (2/3 lichter dan staal) zorgt voor maximale compressie zonder dat de elasticiteit van de stof verloren gaat. De bewegingsvrijheid blijft hierdoor optimaal. Krachtwinst wordt tevens behaald uit de plaatsing van low-profile naden en elastische stroken aan de binnenzijde.

Klik op tabblad extra informatie voor onderhoud en maattabel

Hoe trek ik mijn suit aan: klik hier voor een beschrijving.

Hoe trek ik de bindkoorden aan: klik hier voor een beschrijving

Onderhoud van de suits, klik hier

Powerskin Carbon Core FX LE Diamonds OB heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Powerskin Carbon Core FX LE Diamonds OB


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items