opc_loader
Openingstijden! Woens- en donderdag PRIVATE SHOPPING, plan een afspraak via button onderaan pagina. Vrijdag (elke week) en zaterdag (om de week) doorlopend open van 11.00 tot 16.00 uur. Bekijk kalender voor exacte dagen.

Chad Le Clos Signature Pool Set Senior

Artikelnr. SwimMere: BA2104
Artikelnummers

Kenmerken

 
Beschrijving: one size badmuts met Tracks Mirror
Materiaal: 100% siliconen/bril is spiegelend
Kleur: groen
 
29,95

Voor 14.00 uur besteld, dan doen wij er alles aan om de order dezelfde dag te verzenden.
Uitzonderingen gelden voor weekend- en feestdagen en speciale gelegenheden. 
In het overzicht "openingstijden kalender" staan de aanpassingen.
Brievenbuspost volgen? Kies voor Track en Trace, u kunt dan te verwachten aflevering volgen.

100% Siliconen badmuts met klassieke pasvorm uit de Chad Le Clos collectie bij Arena. De badmuts van zacht materiaal heeft een vlakke vorm, is zacht en is comfortabel. De badmuts is gesigneerd door Chad le Clos.

De bril is een Tracks Mirror. De bril past perfect ook bij de start en het keren. De Tracks heeft een klein frameprofiel en een gesplitste hoofdband. De bril is geschikt voor lange trainingssessies en heeft een zekere sluiting tijdens de wedstrijd. Ookals is het een senior bril, het kleine montuur maakt hem ook geschikt voor minioren/junioren.

Chad le Clos, 12 april 1992, komt uit Durban. Zijn specifieke zwemafstanden zijn de 50, 100 en 200 vlinderslag, de 200 en 400 wisselslag en de 100, 200 en 400 meter vrije slag. Chad le Clos is wereldrecordhouder op 200 meter vlinderslag. Arena is trots op Chad le Clos en eert hem met een speciale collectie zo vlak voor de Olympische Spelen 2016 in Rio. De goede prestaties van Chad le Clos bij de Olympische Spelen in 2012, toen hij Michael Phelps versloeg met 5 seconden op de 200 meter vlinderslag en zijn eerste Olympische titel won, ontlokte de kreet "Unbelievable" bij de vader van Chad. Deze uitspraak komt terug in deze met krachtige primaire kleuren grafisch gestyleerde collectie. De kleuren staan voor het temperament en dit vreugdevolle unieke moment. De kleuren staan ook symbool voor Brazilië de thuisbasis van de Olympische Spelen in 2016 evenals voor Zuid Afrika, het geboorteland van Chad le Clos. De kleuren van de vlag zijn in de prints verwerkt.

Chad Le Clos Signature Pool Set Senior heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Chad Le Clos Signature Pool Set Senior


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items