opc_loader
19 September krijgt SwimMere voorlichting over de nieuwe Powerskin DUO. De winkel is die dag gesloten. Orders worden wel verstuurd.

Moulded Netherlands Flag Cap met je naam

Artikelnr. SwimMere: BA3819
Arena
Artikelnummers
Nr. lev.:
AC2G2342E-50-naam

Kenmerken

 
Beschrijving: badmuts met naam
Geschikt voor: kijk in tabel voor levermomenten
Materiaal: 100% siliconen
Kleur: Zwart met vlag en naam
 
11,95
x

Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (m.u.v. weekend- en feestdagen). Brievenbuspost volgen? Kies voor Track en Trace.

Verzendmethode

PostNL brievenbuspost (order > € 70 dan gratis): 2,94

Landenbadmuts van Arena met je eigen naam.

Zwarte moulded cap met vlag van Nederland aan twee kanten. De moulded cap vermindert plooien en heeft een uitstekende hydrodynamica. 

Het is nu mogelijk om je naam op de badmuts te laten drukken. Geef in de opmerkingen in je order de naam op die je op de badmuts geplaatst wilt hebben. Het aantal tekens is in principe onbeperkt echter de ruimte  niet. Dus hoe meer tekens hoe kleiner deze tekens. Tot 15 tekens geeft het beste resultaat. Een teamnaam kan uiteraard ook. De naam wordt in hoofdletters geprint conform het voorbeeld.

Op 4 momenten in het jaar worden deze badmutsen geleverd. Bestel voor een deadline datum uit onderstaande tabel en de badmuts wordt dan geleverd conform onderstaand overzicht.

Bestel- en leverdata (eerstvolgende levering dikgedrukt):

deadline order geplande levering
11 februari eind maart/april
10 juli half september/oktober
19 september tussen 15 november en 1 december

Controleer voordat je de order plaatst de opgegeven naam bij opmerkingen. Tot de deadline datum kan de order nog aangepast worden, daarna niet meer.

Een gepersonaliseerde badmuts kan niet geretourneerd of geruild worden.

BETALING

De badmuts moet vooraf betaald zijn, ook als de badmuts afgehaald wordt, u ontvangt eventueel een betaallink mocht u niet met iDEAL of Afterpay betaald hebben. Kiest u voor Afterpay, u ontvangt dan alsnog de factuur van Afterpay en deze dient volgens de voorwaarden van Afterpay betaald te worden. Betaling wordt niet opgeschort tot na levering.

VERZENDING

Verzending vindt plaats naar het opgegeven adres. Artikelen die zijn toegevoegd aan de order met badmutsen, worden gelijktijdig met de badmutsen verzonden. Wilt u artikelen eerder ontvangen, meld dat bij opmerkingen. Verzendkosten worden berekend als zijnde het twee orders.

Voorwaarde levering

Om het bedrukken van een badmuts zonder extra kosten aan te kunnen bieden, dienen er bij Arena in totaal minimaal 10 badmutsen per keer afgenomen te worden. Als dat niet gebeurt, kan de verkoop helaas niet doorgaan. In dat geval wordt dit zo spoedig mogelijk met je gecommuniceerd en zal uiteraard het geld teruggestort worden.

Kenmerken badmuts:

  • moulded cap
  • superieure comfort en uitstekende pasvorm
  • hoge elasticiteit
  • minder plooien
  • 100 siliconen
  • pvc vrij
  • zwart met vlag

Moulded Netherlands Flag Cap met je naam heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items