opc_loader
Kijk hier in de kalender voor de openingstijden of plan een afspraak in via de button PRIVATE SHOPPING onderaan de pagina.

Airsoft Smoke White

Artikelnr. SwimMere: GA4655
Artikelnummers
Nr. lev. :
AA003149-510

Kenmerken

 
Beschrijving: fitness bril
Bestemd voor: training en wedstrijd
Soort lens: polycarbonaat
Anti fog: ja
Spiegelend: nee
Kleur: smoke white
 
19,95

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


De Airsoft Goggle van Arena is een comfortabele fitness bril. De innovatieve afdichting met honingraat is zodanig ontwikkeld dat de bril goed afsluit maar de druk rond de ogen vermindert. De bril geeft een super licht gevoel. De bril past zich aan het gezicht aan en past iedereen. De sluiting is eenvoudig aan te passen. De bril heeft een helder en onvervormd zicht onder water.

De glazen van polycarbonaat bieden een hoge stabiliteit, een geringe vervorming voor een optimaal zicht onder water en zijn ideaal voor wedstrijden en trainingen. De bril heeft een superieur UV-filter, dat de agressieve UV straling absorbeert en honderd procent bescherming biedt. De UV bescherming is permanent en kan niet worden aangetast. De glazen zijn anti fog behandeld. Om de anti-fog coating niet te beschadigen, mogen de glazen nooit aan de binnenkant met de vingers of een doek worden aangeraakt of worden gereinigd.

De glazen van polycarbonaat bieden een hoge stabiliteit, een geringe vervorming voor een optimaal zicht onder water en zijn ideaal voor wedstrijden en trainingen. De bril heeft een UV-filter, dat de agressieve UV straling absorbeert en honderd procent bescherming biedt. De UV bescherming is 

  • Kleur: smoke/white;
  • UV bescherming;
  • Anti fog;
  • Lens van polycarbonate;
  • Air seals/honingraat afdichting voor stabiele pasvorm en verminderde druk rond de ogen
  • Profiel, sluiting van TPE;
  • Band van siliconen;
  • Vrij PVC en weekmakers

Airsoft Smoke White heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Airsoft Smoke White


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items