opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Adjustable Belt Extension Short Belt

Artikelnr. SwimMere: TN3981
Artikelnummers
Nr. lev. :
S119BEX

Kenmerken

 
Beschrijving: weerstandtraining
Opmerking: verlengband voor StrechCordz short belt
Grootte: 50 cm
Materiaal: nylon
 
15,25

Orders worden volgens het volgende schema verzonden:

Is uw bestelling voor 14.00 uur gedaan op maandag, woensdag of vrijdag, dan wordt de order dezelfde dag aan PostNL aangeboden. Een order van dinsdag of donderdag wordt respectievelijk op woensdag en vrijdag verzonden. Orders na vrijdag 14.00 uur en in het weekend, worden door PostNL verwerkt op maandag. Uw order wordt met Track en Trace verzonden. U ontvangt een mail met de status na de eerste scan door PostNL.

PostNL bezorgd de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen na 1e verwerking. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


De Adjustable Belt Extension van Strechcordz voor de Safety Cord Belt verlengt de heupband met 50cm. De verlenging kan gebruikt worden voor de Safety Short Belt, de Stationary Swim Trainer, en de Grudge Belt

Adjustable Belt Extension Short Belt heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Adjustable Belt Extension Short Belt


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items