opc_loader
Vakantie is voorbij. Orders worden weer normaal verzonden. Vanaf zaterdag 5 augustus geldt de normale winkelopenstelling weer.

Hot Scot Buns Trunk

Artikelnr. SwimMere: HF1072
  • Trunk;
  • C-Infinity 47% PBT, 53% polyester.
Artikelnummers
Nr. lev. :
FT30M00713
29,00

AUS maat (NL maat)

  • XS (3)

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


De Hot Scot Buns en de Hot Ness zijn twee exclusieve op Schotland geinspireerde prints vanwege de Commonwealth Games in Glasgow in de zomer van 2014. De Australische zwemmers gaan u voor in deze prints. 

De Hot Scot Buns trunk van het Funky Trunks label is gemaakt van materialen volgens de C-Infinity technologie, en heeft een zeer hoge kleurvastheid, hoge chloorbestendigheid, elasticiteit en 50+ UV bescherming.

Daarnaast blijft de zwembroek zijn pasvorm behouden en voelt zacht aan. Ondanks het sneldrogende materiaal blijft het materiaal ademen. Deze eigenschappen zorgen er voor dat de zwembroek prima is voor de training.

  • Trunk;
  • C-Infinity 47% PBT, 53% polyester.


Zie extra informatie voor de maattabel, dit geeft een indicatie.

Hot Scot Buns Trunk heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hot Scot Buns Trunk


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items