opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Like Low Waist Short Black/Energy green

Artikelnr. SwimMere: HA1124
  • Kleur: black/energy green;
  • Lengte: 17 centimeter;
  • Max Life;
  • 46% PBT en 54% polyester.
Artikelnummers
Nr. lev. :
AF1A113-56
34,95

FR maat (NL maat)

  • 85 (05)
  • 90 (06)

Orders worden volgens het volgende schema verzonden:

Is uw bestelling voor 14.00 uur gedaan op maandag, woensdag of vrijdag, dan wordt de order dezelfde dag aan PostNL aangeboden. Een order van dinsdag of donderdag wordt respectievelijk op woensdag en vrijdag verzonden. Orders na vrijdag 14.00 uur en in het weekend, worden door PostNL verwerkt op maandag. Uw order wordt met Track en Trace verzonden. U ontvangt een mail met de status na de eerste scan door PostNL.

PostNL bezorgd de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen na 1e verwerking. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


Max Life is de revolutionaire nieuwe zwemkleding gemaakt om lang mee te gaan. Ontworpen voor langdurig comfort en prestaties. De innovatieve, superieure kwaliteit stof van 46% PBT en 54% polyester garandeert een buitengewone chloorbestendigheid, extreme veerkracht en een perfecte pasvorm. Dit maakt de zwemkleding de meest elastische en duurzame zwemkleding beschikbaar voor zwemmers. Deze nieuwste van het nieuwste zwemkleding vormt zich naar het lichaam, waardoor de beste bewegingsvrijheid wordt verkregen. Het is bestand tegen slijtage en pillen, voelt glad aan en biedt uitstekende UV-bescherming.

De Like Low Waist Short van Arena is een perfect short voor gebruik tijdens vele trainingsuren.

  • Kleur: black/energy green;
  • Lengte: 17 centimeter;
  • Max Life;
  • 46% PBT en 54% polyester.


Onderhoud:
Het goed uitspoelen van badkleding direct na het zwemmen is een vereiste om snelle slijtage te voorkomen. Echter, voor chloor is dit nog onvoldoende. Chloorresten werken zelfs in droge vorm verder in op de Lycra. Daarom is het noodzakelijk dat badkleding regelmatig gewassen wordt in de wasmachine met een fijnwasmiddel op een fijnwasprogramma.


Zie extra informatie voor de maattabel, dit geeft een indicatie.

Like Low Waist Short Black/Energy green heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Like Low Waist Short Black/Energy green


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items