opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Apex Viper Jammer Stealth Machine

Artikelnr. SwimMere: HF3589
Artikelnummers
Nr. lev. :
FTP618L01950

Kenmerken

 
Beschrijving: wedstrijd jammer
Geschikt voor: wedstrijd
Rijgkoord: ja
Voering: gevoerde binnenbroek
Naden: vlakke gestikte naden
Compressie: laag
Waterafstotend: ja
Kleur: zwart
 
62,00

Maten wedstrijdpak

  • 20
  • 22

Orders worden volgens het volgende schema verzonden:

Is uw bestelling voor 14.00 uur gedaan op maandag, woensdag of vrijdag, dan wordt de order dezelfde dag aan PostNL aangeboden. Een order van dinsdag of donderdag wordt respectievelijk op woensdag en vrijdag verzonden. Orders na vrijdag 14.00 uur en in het weekend, worden door PostNL verwerkt op maandag. Uw order wordt met Track en Trace verzonden. U ontvangt een mail met de status na de eerste scan door PostNL.

PostNL bezorgd de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen na 1e verwerking. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


Funky/Funkita heeft een nieuwe range wedstrijdpakken, de APEX Viper. Iedereen die in de APEX Stealth of Apex Predator, pakken van Carbon en met hoge compressie, zwemt, weet dat Funky/Funkita zeer goede wedstrijdpakken levert met een fijne pasvorm. De pakken uit de nieuwe range geven lage compressie en hebben zeer platte, gestikte naden. Dit pak is uitermate geschikt voor de zwemmer die wel compressie wil, maar niet een pak met hoge compressie en daarnaast ook de prijs een belangrijke pijler vindt.

De APEX Viper is speciaal ontworpen om je kennis te laten maken met een nieuw prestatieniveau. De strakke pasvorm maakt het makkelijker om gestroomlijnd door het water te bewegen en de jammer vormt zich naar je lichaam door de compressie en ondersteunt de spieren ter voorkoming van vermoeidheid. In combinatie met een waterafstotende laag, lanceert deze broek je naar het volgende niveau en nog verder. 
Samenvattend: De APEX Viper heeft zeer platte gestikte naden, een gevoerd broekdeel, een stevige pasvorm, medium compressie en is gemaakt van waterafstotend materiaal.

Kenmerken:

  • zeer platte naden
  • lage compressie
  • gevoerde binnenbroek voor extra compressie
  • siliconen band aan pijp
  • FINA approved

Op het blad extra informatie staat de maattabel. Deze maattabel geldt als richtlijn. 

Globale omrekening maat pak naar NL maat

20 - NL 0

22 - NL 1

24 - NL 2

26 - NL 3

Apex Viper Jammer Stealth Machine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Apex Viper Jammer Stealth Machine


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items