opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Wedstrijd zwemkleding van Speedo, Arena, Tyr, Lane 4, Essenuoto

Wedstrijd zwemmen is een sport apart. Het vraagt enorm veel van uw lichaam en geest om tijdens een wedstrijd alles te geven, explosief te zijn en de juiste techniek toe te passen. Om de beste tijd neer te zetten is niet alleen het eigen presteren van belang, maar ook de juiste wedstrijd zwemkleding draagt hieraan bij.

Swimmere, de specialist in wedstrijd zwemkleding

SwimMere is een absolute specialist op het gebied van zwemkleding voor de serieuze wedstrijd zwemmers. Goede zwemkleding is enorm belangrijk voor wanneer u in het water ligt. Wanneer u de beste tijd wilt neer zetten, kunt het beste investeren in goede zwemkleding. 


SwimMere levert wedstrijd zwemkleding van topmerken als Speedo, Arena, Tyr, Essenuoto en Lane 4 voor zowel dames, heren en kinderen. De wedstrijd zwemkleding voldoet aan de reglementen van de Fina. 


Bent u op zoek naar wedstrijd zwemkleding? Kijk dan in de webshop van SwimMere. SwimMere heeft een uitgebreid assortiment met alleen de beste merken zwemkleding. De getoonde zwemkleding is direct leverbaar. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Almere. 

Contact
Indien u vragen hebt, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar op 06-12548660 en 036-52466. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

    


SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen),edstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatie handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wve zwemmer.