opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Wedstrijdbadpak van Arena, Speedo, Tyr, Lane 4, Essenuoto

Mensen die wedstrijden zwemmen, zijn serieus bezig met hun sport. Waar beginners banen zwemmen, zijn wedstrijdzwemmers vaak op een andere manier bezig met hun wedstrijdsport. Om een topprestatie te leveren is naast een goede training tevens de juiste zwemkleding van enorm belang. Dames kunnen het beste wedstrijdbadpakken kopen bij SwimMere, de zwemsport specialist.

Het materiaal dat in de zwemsport gebruikt wordt, is van enorme invloed op de prestaties. Bij wedstrijdzwemmen zijn er materialen die niet gebruikt mogen worden. Bij SwimMere hebben wij verschillende wedstrijdbadpakken die voldoen aan de reglementen en waarmee u een absolute toptijd neer kunt zetten.

Groot assortiment wedstrijdbadpakken


SwimMere levert wedstrijdbadpakken van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Lane 4 en Essenuoto. SwimMere levert ook badpakken voor bij de training. Naast een uitgebreid assortiment voor dames en meisjes verkoopt SwimMere uiteraard ook een grote collectie wedstrijdzwemkleding voor heren. 

Nadere informatie

De beste wedstrijdbadpakken vindt u bij SwimMere. U vindt ze allemaal terug in de webshop en in de showroom te Almere. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op nummer 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar
[email protected]

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.