opc_loader
SwimMere neemt afscheid van de SwimCoins. Het spaarsysteem SwimCoins stopt 31 mei 2022. Spaarpunten zijn tot en met 31 juli 2022 in te leveren, daarna vervalt het saldo.

Informatie over betalen

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 
iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO bank, ING (postbank), Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Knab en Van Lanschot Bankiers.
 
Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
LET OP: Houd uw bankpas en eventuele identificatiemethode - e.dentifier, Rabobank Random Reader, ING calculator, (GSM voor) TAN lijst - bij de hand tijdens het besteltraject.
Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaalt dus buiten de prijs van de artikelen alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Betalen via overboeken per bank

T.n.v. : SwimMere zwemsport
Te : Almere, Nederland

Bankrek.nr.

IBAN

BIC

: 58.52.429

: NL91INGB0005852429

: INGBNL2A

Rembours

Wij laten onze goederen door PostNL verzenden en u kunt dus ook kiezen voor Rembours. Dit wordt alleen op verzoek aangeboden. U kunt uw bestelling aan de deur alleen pinnen. Indien u niet thuis bent, kunt u met het door de postbode achtergelaten verzenddocument en legitimatie het pakketje op het postkantoor tegen betaling afhalen. 

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay
AfterPay voert voor SwimMere zwemsport het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de Afterpay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Afterpay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Afterpay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. 

U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. U kunt ook rechtstreeks bellen met de de klantenservice van Afterpay 020 7230270 (locaal tarief).

SwimMere zwemsport berekent voor deze service € 1,50 per order.

Gespreid betalen

Met SprayPay kun je aankopen gespreid betalen. Erg handig als de aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wilt besteden.

Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12, 18, 24 of 36 maanden wilt betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wilt kopen.

Zodra je aankoopbedrag minimaal € 250 is, kan je gespreid betalen. SprayPay beoordeelt de aanvraag. De beoordeling vindt online plaats. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Meer informatie over SprayPay op de site van SprayPay 

Standaard PayPal-logo

Foreign customers can pay with PayPal. Customers from Europe will get this opportunity direct, customers from outside Europe please send an emailrequest to [email protected]If paid with PayPal € 2,24 servicecosts will be calculated.
Buitenlandse klanten kunnen met PayPal betalen. Aan klanten in Europa wordt dit automatisch aangeboden, klanten van buiten Europa dienen hiertoe een verzoek te richten aan [email protected]. Bij betaling via PayPal wordt € 2,24 aan servicekosten berekend.

Pinnen
Bij afhalen van uw bestelling bij SwimMere zwemsport. Kijk voor openingstijden op de website of maak een afspraak.