opc_loader
Vanaf 19 januari 2022 is de winkel weer open. Om iedereen de ruimte te geven, alleen op afspraak. Boek zelf je afspraak in via button onderaan de pagina.
Filters
€ 3
€ 39
Merken
Brillen
Badmutsen
Kleur

badmutsen

Verschillende merken badmutsen in siliconen zowel voor zwemtraining als voor wedstrijden, zowel voor senior als junior, zowel uni als met print. Daarnaast ook specifieke badmutsen voor lang haar.
U zoekt een badmuts voor het hele team, SwimMere kan dit verzorgen op kwalitatieve badmutsen. De prijs is afhankelijk van het aantal en de wijze van bedrukking (twee of meer kleuren). Het minimale aantal is 50 stuks. Interesse, stuur een e-mail aan [email protected] met een voorbeeld (kleur, logo of afbeelding) en het aantal. SwimMere zal u dan een prijsopgave toezenden. 

Artikel 1 tot 24 (van de 198 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 24 (van de 198 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles

Stond uw keuze er niet tussen, neem dan contact op met de klantenservice van SwimMere zwemsport. Stuur een e-mail naar [email protected] met naam van het artikel, de kleur en de maat en wij kijken dan of het door u gewenste artikel nog bij de leverancier op voorraad is. NB nabestellingen bij FINIS, Funky Trunks/Funkita en Amanzi worden verhoogd met € 20 verzendkosten (buiten de verzendkosten die gelden bij de door u gekozen aflevermethode) SwimMere zal haar best doen dit te vermijden om een nabestelling gelijktijdig met een andere bestelling te laten lopen.