opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Over ons

SwimMere zwemsport is 1 januari 2011 opgericht door Carolien Brama. SwimMere richt zich op de wedstrijdzwemmer. In de (web)winkel is een compleet aanbod zwemkleding, zwem- en trainingsmaterialen voor de zwemmer aanwezig.

 

Er worden vele topmerken zwemsportkleding aangeboden in diverse prijsklasses: Speedo, Arena, Tyr, Lane 4, Essenuoto, Amanzi, FINIS en Funky Trunks/Funkita. SwimMere is de enige leverancier in Nederland van Lane 4 en Amanzi. Sinds half 2017 is het assortiment uitgebreid met de zwemkleding van Michael Phelps (Aqua Sphere).

 

Naast zwemkleding voor de training en wedstrijd heeft SwimMere zwemartikelen als badmutsen, wedstrijdzwembrillen, handdoeken, tassen, trainingsmaterialen en slippers te koop. Voor de landtraining heeft SwimMere artikelen als matjes, trekkoorden in het assortiment. Bidons en drinkflessen van Contigo en SIGG.

Speciale aandacht binnen SwimMere voor innovatieve trainingsmaterialen. Hiertoe behoren de trainingsmaterialen van FINIS, de SwimPropellor en de koorden voor in het water van StrechCordz.

 

Het assortiment is aangevuld met de haar en lichaamsverzorging voor de zwemmer. Zowel Reflect H2O als de Triswim hair en body lijn verzorgen lichaam en haar op zo’n danige wijze dat chloor verwijderd wordt en haar en lichaam verzorgd worden. De lijn van Natural Hero levert verzorging voor de spieren op basis van natuurlijke ingerediënten.

 

Alle getoonde artikelen op de website zijn op voorraad en in de winkel aanwezig. Normaliter is de levertijd 2 à 3 werkdagen via PostNL.  Afhalen kan door middel van inplannen van een afspraak via de button onderaan de website. 

 

SwimMere is een webwinkel en heeft een uitgebreide winkel. U kunt een afspraak voor de winkel inplannen via de button onderaan de website of via de link https://calendly.com/swimmere. De mogelijkheden zijn woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur.  Voor het afhalen van geplaatste orders, kunt u ook gebruik maken van de button onderaan de website.

 

SwimMere zwemsport heeft ook een facebookpagina. Op deze pagina staan acties, prijsvragen en aankondigingen over de verschillende collecties. Like us op www.facebook.com/swimmere en blijf op de hoogte.

                          

Adres:

Postadres:

SwimMere zwemsport

Marisbergstraat 15

1333 ZN ALMERE

Nederland

Showroom:

SwimMere zwemsport

Kebajastraat 23 (ingang Sarongweg)

1336 NA  ALMERE

Nederland

Telefoon: SwimMere zwemsport is telefonisch bereikbaar van maandag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur. Telefoon +31 (0)36 5246625 (ook whats app).
E-mail: [email protected].

Bank: IBAN: NL91INGB0005852429 ten name van SwimMere zwemsport, BIC INGBNL2A
KvK: SwimMere zwemsport is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 51151847.
BTW: NL001598849B91

Vragen op opmerkingen kunt u doorgeven via de contactpagina op de website van www.swimmerezwemsport.nl, via een e-mail aan [email protected], via whats app of telefonisch aan  036-5246625