opc_loader
SwimMere heeft afscheid genomen van de SwimCoins. Spaarpunten zijn tot en met 31 juli 2022 in te leveren, daarna vervalt het saldo. Contante uitbetaling is niet mogelijk.

Over ons

SwimMere zwemsport is 1 januari 2011 opgericht door Carolien Brama. SwimMere richt zich op de wedstrijdzwemmer. In de (web)winkel is een compleet aanbod zwemkleding, zwem- en trainingsmaterialen voor de zwemmer aanwezig.

Er worden vele topmerken zwemsportkleding aangeboden in diverse prijsklasses: Speedo, Arena, Tyr, Lane 4, Essenuoto, Amanzi, FINIS en Funky Trunks/Funkita. SwimMere is de enige leverancier in Nederland van Lane 4 en Amanzi. Sinds half 2017 is het assortiment uitgebreid met de zwemkleding van Michael Phelps (Aqua Sphere).

Naast zwemkleding voor de training en wedstrijd heeft SwimMere zwemartikelen als badmutsen, wedstrijdzwembrillen, handdoeken, tassen, trainingsmaterialen en slippers te koop. Voor de landtraining heeft SwimMere artikelen als matjes, trekkoorden in het assortiment. Bidons en drinkflessen van Contigo en SIGG.

Speciale aandacht binnen SwimMere voor innovatieve trainingsmaterialen. Hiertoe behoren de trainingsmaterialen van FINIS, de SwimPropellor en de koorden voor in het water van StrechCordz.

Het assortiment is aangevuld met de haar en lichaamsverzorging voor de zwemmer. Zowel Reflect H2O als de Triswim hair en body lijn verzorgen lichaam en haar op zo’n danige wijze dat chloor verwijderd wordt en haar en lichaam verzorgd worden. De lijn van Natural Hero levert verzorging voor de spieren op basis van natuurlijke ingerediënten.

Alle getoonde artikelen op de website zijn op voorraad en in de winkel aanwezig. Eventueel is het mogelijk artikelen in andere maten of kleuren te bestellen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. De klantenservice informeert u graag of andere maten en kleuren leverbaar zijn. Normaliter is de levertijd 2 à 3 werkdagen via PostNL. Artikelen die bij de leverancier besteld moeten worden zijn langer onderweg. Wij informeren u dan over de levertijd. Afhalen kan tijdens de openingstijden of op afspraak in de winkel. Er wordt hierover contact opgenomen.

SwimMere is een webwinkel en heeft een uitgebreide winkel. U kunt op afspraak of tijdens een van de openstellingen de winkel bezoeken. De winkel is wekelijks op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur geopend. Daarnaast is de winkel éénmaal in de twee weken op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur geopend (zie voor de exacte data de kalender en afspraakbutton op de website).

LET OP: AANGEPASTE OPENSTELLING EN AFHAALMOGELIJKHEDEN. LEES VOORAF HET CORONA PROTOCOL

SwimMere zwemsport heeft ook een facebookpagina. Op deze pagina staan acties, prijsvragen en aankondigingen over de verschillende collecties. Like us op www.facebook.com/swimmere en blijf op de hoogte.

                          

Adres:

Postadres:

SwimMere zwemsport

Kebajastraat 23

1336 NA ALMERE

Nederland

Showroom:

SwimMere zwemsport

Kebajastraat 23 (ingang Sarongweg)

1336 NA  ALMERE

Nederland

Telefoon: SwimMere zwemsport is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur. Telefoon +31 (0)6 12548660 en +31 (0)36 5246625.
E-mail: [email protected].

Bank: rekening ING 58.52.429 t.n.v. SwimMere zwemsport te Almere. IBAN: NL91INGB0005852429, BIC INGBNL2A
KvK: SwimMere zwemsport is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 51151847.
BTW: NL001598849B91

Vragen op opmerkingen kunt u doorgeven via de contactpagina op de website van www.swimmerezwemsport.nl of telefonisch 06-12548660 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur).