opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Contactgegevens

 

Postadres ook voor Retouren/ruilingen

SwimMere zwemsport

Marisbergstraat 15

1333ZN  ALMERE

Nederland

Winkel:

Kebajastraat 23 (ingang Sarongweg)
1336 NA ALMERE
Nederland

OPENSTELLING EN AFHAALMOGELIJKHEDEN.  

De winkel is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Plan hiervoor een afspraak in via de button “Afspraak winkel inplannen" onderaan de webpagina. Of ga naar https://calendly.com/swimmere.  Een afspraak dient uiterlijk 8 uur van te voren ingepland te worden.  Bij openingstijden kalender vindt u alle openingstijden en eventuele afwijkende tijden/dagen i.v.m. feestdagen en vakanties.

In de winkel zijn twee pasruimtes (en bij hoge drukte 3) aanwezig.

Afhalen: Geplaatste orders kunt u na melding dat de artikelen klaarliggen in de winkel afhalen. Hiervoor kunt u via de button onderaan de pagina een afspraak inplannen. In de winkel is geen contant geld aanwezig. Een geplaatste order kunt u tevoren betalen door middel van een bankoverschrijving of iDEAL. In de winkel kunt u met PIN of contant betalen. Voorkeur met PIN, er is geen wisselgeld aanwezig. 

Telefoon: +31(0)36-5246625

SwimMere zwemsport is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur. Tijdens de winkelopenstelling of indien wij een afspraak buiten de deur hebben, kunnen wij de telefoon niet opnemen. Stuur dan een bericht naar de klantenservice. Wij nemen dan contact op. Naar dit telefoonnummer kan ook een whats app bericht gestuurd worden.

Whats app: +31(0)36-5246625 (of via button op site)

E-mail: [email protected]

Status order: U kunt de status van uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken. Er wordt alleen een account aangemaakt indien u dit bij uw bestelling hebt aangeven. Indien u dit niet hebt gedaan, dan zijn de orders door u niet meer te raadplegen. Indien u naar aanleiding van uw order vragen hebt, dan kunt u middels het contactformulier (zie hieronder). 

Uw wachtwoord kunnen wij niet zien. Mocht u deze vergeten zijn, geef dat bij uw account aan en u krijgt een door het systeem aangemaakt wachtwoord. Dit kunt u daarna wijzigen in een door u te onthouden wachtwoord.

Als de site u niet voldoende informatie geeft, dan kunt u uw vraag stellen middels onderstaand contactformulier. 

 

 

SwimMere zwemsport
Kebajastraat 23 (ingang winkel aan de Sarongweg)
1336 NA Almere
Nederland
+31 (0)36-5246625 (ook Whats App)
[email protected]
IBAN: NL91INGB0005852429
BIC: INGBNL2A
Kamer van Koophandel: 51151847
BTW: NL001598849B91

Contact

*
*