opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Wedstrijdzwemkleding heren
SwimMere zwemsport, de zwemshop voor de wedstrijdzwemmers, levert wedstrijdzwemkleding voor heren van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Essenuoto, Lane 4, Rocket Science Sport.
Ook voor de open water zwemmer heeft SwimMere zwemsprt een geschikt open water zwembroek - de tracer ligth swim Tights van TYR. Deze wedstrijdzwemkleding staat op de Fina approved list.


SwimMere zwemsport
SwimMere is de absolute specialist op het gebied van wedstrijdzwemkleding voor heren, maar natuurlijk ook voor dames. Goede zwemkleding is enorm belangrijk voor wanneer u in het water ligt. Wanneer u de beste tijd wilt bereiken, kunt het beste investeren in goede wedstrijdzwemkleding. 

Naast wedstrijdzwemkleding voor heren en dames heeft SwimMere een groot assortiment zwemkleding voor training en de recreatieve zwemmer. Ook voor zwemmaterialen van topmerken als Arena, Speedo, TYR, RSS, Finis, Essenuoto, Lane 4, Funky, Funkita, Amanzi, Tabata (View) moet je bij SwimMere zijn. SwimMere levert alles voor de wedstrijdzwemmer.


Bent u op zoek naar wedstrijd zwemkleding? Kijk dan in de webshop van SwimMere. SwimMere heeft een uitgebreid assortiment met alleen de beste merken zwemkleding. De getoonde wedstrijdzwemkleding is direct leverbaar. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Almere, of bezoek een maandelijkse dag-openstelling. In de showroom van SwimMere zwemsport bestaat de mogelijkheid tot het passen van de zwemkleding. 


Contact
Indien u vragen hebt, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar op 06-12548660 en 036-52466. 
U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].


    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.