opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Terug naar hoofdpagina FAQ

BETAALMOGELIJKHEDEN

 

Op welke wijze kan ik betalen?
Bij SwimMere zwemsport kunt u op diverse manieren betalen; met iDEAL, Paypal, vooraf per bank, onder rembours, contant en met PIN bij het afhalen van het artikel in de showroom.

terug naar boven

 

Hoe betaal ik met iDEAL?
iDEAL is de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO bank, ING (postbank), Knab, Rabobank, SNS bank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

U plaats een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en SwimMere zwemsport wordt geïnformeerd dat de bestelling betaald is. 
Let op: houd uw bankpas en eventuele identificatiemethode - e.dentifier, Rabobank Random Reader, ING calculator, (GSM voor) TAN lijst - bij de hand tijdens het besteltraject. Voor een bestelling met een iDEAL betaling worden geen bijkomende kosten in rekening gebracht, u betaalt dus alleen de artikelen en de bezorgkosten van uw bestelling. 

terug naar boven

  

Hoe betaal ik met PayPal?
Foreign customers can pay with PayPal. Customers from Europe will get this opportunitiy direct, customers from outside Europe please send an emailrequest to [email protected]. If paid with PayPal € 2,24 servicecosts will be calculated. 
Buitenlandse klanten kunnen betalen met PayPal. Aan klanten in Europa wordt dit automatisch aangeboden. Klanten van buiten Europa dienen hiertoe een verzoek te richten aan [email protected]. Bij betaling via PayPal wordt € 2,24 aan servicekosten in rekening gebracht.

terug naar boven

  

Hoe betaal ik vooraf per bank?
U kunt via een bankoverboeking uw bestelling betalen. Nadat de betaling is ontvangen, worden de door u bestelde artikelen verzonden. 
t.n.v. SwimMere Zwemsport te Almere, Nederland
IBAN: NL91INGB0005852429
BIC: INGBNL2A

terug naar boven

  

Kan ik ook contant of met PIN betalen?
Bij het afhalen van uw bestelling in de showroom van SwimMere zwemsport kunt u uw bestelling betalen met PIN. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak. 

terug naar boven

 

Hoe plaats ik opnieuw een order als de betaling afgebroken is?
Indien de betaling/order is afgebroken, dan kunt u opnieuw een order plaatsen. Het is mogelijk dat het artikel dan  niet meer op voorraad lijkt te zijn doordat het artikel al voor u gereserveerd is door de afgebroken order/betaling. Neem dan contact op met de klantenservice. De afgebroken bestelling zal dan geannuleerd worden zodat u opnieuw een order kunt plaatsen.

terug naar boven

 

Wat is het rekeningnummer van SwimMere zwemsport?
t.n.v. SwimMere zwemsport te Almere, Nederland
IBAN: NL91INGB0005852429
BIC: INGBNL2A

terug naar boven


Terug naar hoofdpagina FAQ