opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Arena zwembroek
Waar watersport is, is Arena. Arena wordt door topsporters en overige watersportliefhebbers beschouwd als het merk met innovatieve watersportbenodigdheden en extreem robuuste en duurzame badmode. Arena is een authentiek zwemkledingmerk voor sportliefhebbers. 

SwimMere, de specialist in zwemkleding 

Bij SwimMere vindt u een ruim assortiment aan producten van Arena. De Arena zwembroeken zijn van uitstekende kwaliteit en zijn beschikbaar voor zowel de beginnende als de gevorderde zwemmen. 


Het dragen van goede zwemkleding is enorm belangrijk voor de sport. Om een topprestatie te kunnen leveren moet de juiste zwemkleding gebruikt worden. SwimMere heeft zowel Arena zwembroeken voor de training als voor de wedstrijd in het assortiment. SwimMere levert o.a. de Powerskin Carbon pro en de Powerskin R-Evo+. Alle zwembroeken van Arena die op de website van SwimMere staan zijn per direct te leveren.


Bezoek onze webshop of onze showroom te Almere tijdens de maandelijkse openstellingen of op afspraak. Een paskamer is aanwezig zodat de zwembroek gepast kan worden.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar op 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook per mail informatie opvragen, stuur dan een mail naar [email protected]
 

  

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.