opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Yoga Roller Foam Pink

Artikelnr. SwimMere: TR2858
Artikelnummers
Nr. lev. :
32009

Kenmerken

 
Beschrijving: spier en massage training
Opmerking: landtraining
Grootte: 14x33,5cm
Materiaal: eva foam
Kleur: roze
 
29,99

Orders worden volgens het volgende schema verzonden:

Is uw bestelling voor 14.00 uur gedaan op maandag, woensdag of vrijdag, dan wordt de order dezelfde dag aan PostNL aangeboden. Een order van dinsdag of donderdag wordt respectievelijk op woensdag en vrijdag verzonden. Orders na vrijdag 14.00 uur en in het weekend, worden door PostNL verwerkt op maandag. Uw order wordt met Track en Trace verzonden. U ontvangt een mail met de status na de eerste scan door PostNL.

PostNL bezorgd de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen na 1e verwerking. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


De Yoga Roller Foam van Rucanor is een EVA foam roller met een PP buis en doorsnee van 14x33*55cm. Met de roller traint en masseert u op verantwoorde wijze vermoeide spieren.

De geribbelde oppervlakte van deze massage roller levert een intensieve massage en stimuleert de verschillende spieren en de bloedsomloop. Met de roam roller kan je je sporttraining afwisselen met massage oefeningen. Regelmatig gebruik van de roller kan vastzittende spieren losmaken en littekenweefsel verminderen.

Op You Tube staan diverse oefeningen.

Zie blad extra informatie voor meer informatie en oefeningen.

Een foam roller wordt gebruikt om je spieren soepel te houden en los te maken. Foam rolling is een onderdeel van self myfascial release (trigger point release), een manier om de spierspanning in het lichaam te verminderen. Maar een foam roller hoeft niet alleen uitkomst te bieden voor (top)sporters, die veel van hun lichaam vragen. Ook voor mensen met een druk leven (veel achter de laptop zitten) kan een foam roller uitkomst bieden om je nek, rug en onderrug los te houden.

Daar waar je spieren pijnlijk of stijf zijn, kun je de foamroller gebruiken. Een foam roller kan makkelijk je gewicht dragen, dus je kunt er ook op je rug op gaan liggen en dan heen-en-weer rollen. Of plaats hem tussen de  muur en jouw rug en dan het lichaam naar beneden en omhoog bewegen. Ook kun je de roller onder je been leggen en dan onder je been laten rollen. Ideaal bij spierkrampen of knopen in hamstrings of kuiten.

Uitgangspunt van deze foamroller  is om de pijn of kramp in je spieren te verlichten door het strekken en uitoefenen van druk op trigger points. Het toepassen van trigger point therapie met deze roller, zorgt ervoor dat de pijnlijke plekken minder gevoelig en gespannen worden en klachten verdwijnen. Daarnaast heeft de foam roller ook een positieve uitwerking op mobiliteit en spierkwaliteit.

WAT ZIJN TRIGGERPOINTS?

TriggerPoints zijn kleine spierknopen die meestal ontstaan als gevolg van overbelasting of blessures. Je kunt ze vaak zelf wel herkennen als harde plekken in bijvoorbeeld je kuiten. De spierknopen zijn zeer (druk)gevoelig en kunnen leiden tot andere klachten, zoals nekpijn, hoofdpijn, rugpijn in de onderrug, tennisarm en carpaal tunnel syndroom.

Door je spieren te masseren met The Grid, kun je de spieren weer soepel maken en de pijnklachten laten verdwijnen.

Yoga Roller Foam Pink heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Yoga Roller Foam Pink


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items