opc_loader
Kijk hier in de kalender voor de openingstijden of plan een afspraak in via de button PRIVATE SHOPPING onderaan de pagina.

Yoga Roller Foam Pink

Artikelnr. SwimMere: TR2858
Artikelnummers
Nr. lev. :
32009

Kenmerken

 
Beschrijving: spier en massage training
Opmerking: landtraining
Grootte: 14x33,5cm
Materiaal: eva foam
Kleur: roze
 
29,99

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


De Yoga Roller Foam van Rucanor is een EVA foam roller met een PP buis en doorsnee van 14x33*55cm. Met de roller traint en masseert u op verantwoorde wijze vermoeide spieren.

De geribbelde oppervlakte van deze massage roller levert een intensieve massage en stimuleert de verschillende spieren en de bloedsomloop. Met de roam roller kan je je sporttraining afwisselen met massage oefeningen. Regelmatig gebruik van de roller kan vastzittende spieren losmaken en littekenweefsel verminderen.

Op You Tube staan diverse oefeningen.

Zie blad extra informatie voor meer informatie en oefeningen.

Een foam roller wordt gebruikt om je spieren soepel te houden en los te maken. Foam rolling is een onderdeel van self myfascial release (trigger point release), een manier om de spierspanning in het lichaam te verminderen. Maar een foam roller hoeft niet alleen uitkomst te bieden voor (top)sporters, die veel van hun lichaam vragen. Ook voor mensen met een druk leven (veel achter de laptop zitten) kan een foam roller uitkomst bieden om je nek, rug en onderrug los te houden.

Daar waar je spieren pijnlijk of stijf zijn, kun je de foamroller gebruiken. Een foam roller kan makkelijk je gewicht dragen, dus je kunt er ook op je rug op gaan liggen en dan heen-en-weer rollen. Of plaats hem tussen de  muur en jouw rug en dan het lichaam naar beneden en omhoog bewegen. Ook kun je de roller onder je been leggen en dan onder je been laten rollen. Ideaal bij spierkrampen of knopen in hamstrings of kuiten.

Uitgangspunt van deze foamroller  is om de pijn of kramp in je spieren te verlichten door het strekken en uitoefenen van druk op trigger points. Het toepassen van trigger point therapie met deze roller, zorgt ervoor dat de pijnlijke plekken minder gevoelig en gespannen worden en klachten verdwijnen. Daarnaast heeft de foam roller ook een positieve uitwerking op mobiliteit en spierkwaliteit.

WAT ZIJN TRIGGERPOINTS?

TriggerPoints zijn kleine spierknopen die meestal ontstaan als gevolg van overbelasting of blessures. Je kunt ze vaak zelf wel herkennen als harde plekken in bijvoorbeeld je kuiten. De spierknopen zijn zeer (druk)gevoelig en kunnen leiden tot andere klachten, zoals nekpijn, hoofdpijn, rugpijn in de onderrug, tennisarm en carpaal tunnel syndroom.

Door je spieren te masseren met The Grid, kun je de spieren weer soepel maken en de pijnklachten laten verdwijnen.

Yoga Roller Foam Pink heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Yoga Roller Foam Pink


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items