opc_loader
Vakantie is voorbij. Orders worden weer normaal verzonden. Vanaf zaterdag 5 augustus geldt de normale winkelopenstelling weer.

Puff Daddy Deck Coat

Artikelnr. SwimMere: OF4435

Kenmerken

 
Beschrijving: parka
Geschikt voor: voor/na open water training/wedstrijd
Kleur: zwart
 
249,95

Maat

  • XL
  • XXL

Niet op voorraad

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


De Puff Daddy Deck Coat van Funky is een kwaliteitsjas die geschikt is tijdens het Open water zwemmen maar ook in dagelijks gebruik een lekkere jas is.

Dons is de beste isolatie om warm te blijven. Elke gram hoge kwaliteit dons heeft ongeveer 2 miljoen donzige filamenten die in elkara gripen en elkaar overlappen om een beschermende laag van stilstaande lucht te voren. Dit zorgt ervoor dat dat warmte binnen blijft en kou buiten. In tegenstelling tot polyester is dons het bijproduct van bron die duurzaam is, biologisch afbreekbaar en recyclebaar en gaat tientallen jaren mee.

Een jas van uitzonderlijke kwaliteit en warmte. De vulkracht van 680 met 90% dons en 10% veren zorgt voor een uitzonderlijke warmte, is laag in gewicht en een matige compressie.

Dons heeft een minimale impact op het milieu. In vergelijking met door de mens gemaakte materialen heeft dons de minste impact op het milieu en gaat jarenlang mee.

Blijvende kwaliteit en duurzaam. Als de jas op de juiste manier wordt verorgd, zal dons zijn leven lang isolatie beheouden en nooit kapot gaan.

Het dons van deze jas is etisch verkregen eendendons. De DONS STANDAARD is nageleefd en dat betekent dat de dieren hun hele leven humaan worden behandeld. Dierenwelzijn wordt niet in gevaar gebracht.

De jas is een uniek 2-1 ontwerp. Met lichtgewichtmagneten in de zoom en op de heup wordt een de jas eenvoudig verandert van een jas opeuplengte in een knielange jas.

Premium afwerking. De jas heeft een grote capuchon, zachte voering van de mouwen, een warme voering in de rest van de jas, wateredichte ritsen. Capuchon is gevoerd met microfleese.

INVESTEREN IN EEN DONS PRODUCT HOUDT U NIET ALLEEN JAREN WARM EN COMFORTABEL, MAAR IS OOK EEN POSITIEVE KEUZE VOOR HET MILIEU, TEGEN DE DOOR DE MENS GEMAAKTE ALTERNATIEVEN.

De jas is ruimvallend.

Puff Daddy Deck Coat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Puff Daddy Deck Coat


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items