opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Jammer 

Wanneer u serieus met de zwemsport bezig bent, wilt u de juiste materialen gebruiken om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. 

Een jammer is een uitermate geschikt model zwembroek wanneer u vaak in het water ligt en intensief traint. Bij SwimMere hebben wij veschillende jammers van topmerken in verschillende prijsklassen. De kwaliteit van deze jammers is uitermate hoog en goed bruikbaar voor de beginnende en de gevorderde zwemmer. 

Topmerken

U vindt alleen de beste merken binnen de zwemsport bij SwimMere. Wij hebben jammers van de topmerken Speedo, Arena, Tyr, Funky, Lane 4 en Essenuoto. Bij ons kunt u een keuze maken uit de uitgebreide collectie zwemkleding. 

Contact

Wilt u een jammer kopen? Dan kunt u hiervoor terecht bij Swimmere, de zwemsport specialist. Bekijk de jammers van de grote merken in ons assortiment in de webshop of bezoek op afspraak onze showroom.

Indien meer informatie wenst, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur op telefoonnummer 06-12548660 en 036-5246625. Ook kunt u een mail sturen naar
[email protected].

  

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijd zwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.