opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Paintblast Junior Jammer E10

Artikelnr. SwimMere: HS3147
Artikelnummers
Nr. lev. :
08-686-C238

Kenmerken

 
Beschrijving: junior jammer
Geschikt voor: training en wedstrijd
Lengte: 39 centimeter
Rijgkoord: ja
Materiaal naam: Endurance10
Materiaal samenstelling: 80% polyamide/20% elastane
Kleur: rood/zwart/multi
 
35,00

UK jr maat (NL maat)

  • 24" (116)

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


Breng leven in de training met deze opvallende, gestileerde jammer. De Paintblast met V Cut uit de collectie van Speedo, zorgt voor een hydrodynamisch profiel in het water en is gefabriceerd uit Endurance10. Het Endurance10 materiaal behoudt langdurig zijn pasvorm. Het bindkoord zorgt voor een goede pasvorm en zorgt er voor dat zwemmers vrij en comfortabel in het water kunnen bewegen.

Kenmerken:

  • Bindkoord voor een zekere pasvorm
  • Comfortabele pasvorm - de stretch van het materiaal zorgt ervoor dat kinderen vrij kunnen zwemmen zonder zich belemmerd te voelen door de zwemkleding
  • Duurzaam, zacht materiaal en meer bestand tegen zonlicht dan traditionele materialen
  • Pasvormhoudend Endurance10 materiaal
  • Hoogte 39cm
  • 80% polyamide/20% elastane CREORA HighClo
  • Zonbescherming UPF 50+

Het goed uitspoelen van zwemkleding direct na het zwemmen is een vereiste om snelle slijtage te voorkomen. Echter voor chloor is dit niet voldoende. Chloorresten werken zelfs in droge vorm verder in op Lycra. Tevens kan de zuurgraad van het lichaam het materiaal aantasten. Daarom is het noodzakelijk dat zwemkleding regelmatig gewassen wordt in de wasmachine met een fijnwasmiddel op een fijnwasprogramma.

Paintblast Junior Jammer E10 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Paintblast Junior Jammer E10


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items