opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Kneeskin voor de wedstrijdzwemmer

Wanneer u serieus met de zwemsport bezig bent, wilt u de juiste materialen gebruiken om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Met behulp van SwimMere kan dit. Wij verkopen namelijk producten van de top merken binnen de zwemsport, zoals de merken Arena, Speedo, Tyr, Essenuoto en Lane 4. De kneeskins zijn pakken die uitermate geschikt zijn voor de wedstrijdzwemmer die de competitie te slim af wil zijn.

SwimMere, de specialist in de zwemsport


In het assortiment van SwimMere vindt u allerlei producten van topkwaliteit terug. Niet alleen onze kneeskin, maar ook alle andere producten zijn uitermate geschikt voor de serieuze zwemmer, maar ook voor de beginnende zwemmer. Swimmere heeft een breed scala aan kneeskins in verschillende prijsklassen. Op deze manier maken wij de zwemsport toegankelijk voor iedereen. 

Contact

Zoekt u een kneeskin van uitstekende kwaliteit, bekijk dan de producten in de webshop van SwimMere. U kunt op de website van SwimMere eenvoudig uw bestelling plaatsen of bezoek op afspraak onze uitgebreide showroom in Almere. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over specifieke producten. U kunt hiervoor op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur bellen met SwimMere, telefoon 06-12548660 of 036-5246625. Ook per e-mail kunt u nadere informatie opvragen, dan stuurt u een mail naar [email protected].

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.