opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Terug naar hoofdpagina FAQ

KORTINGEN

 • Kan ik korting op mijn aankoop krijgen?
 • Geldt er een korting voor teamkleding?
 • Hoe lever ik een cadeaubon van SwimMere in?
 • Wat moet ik invullen bij couponcode?
 • Wat zijn SWIMCOINS?
 • Wie kan er meedoen met met de spaarsysteem SWIMCOINS?
 • Kan ik SWIMCOINS sparen?
 • Hoe verdien ik SWIMCOINS?
 • Hoe vraag ik SWIMCOINS aan?
 • Wanneer worden SWIMCOINS opgeteld bij mijn tegoed?
 • Hoeveel SWIMCOINS verdien ik?
 • Hoe worden SWIMCOINS uitbetaald?
 • Hoe lang blijven SWIMCOINS geldig?
 • Hoek kan ik SWIMCOINS inleveren/verzilveren?
 • Ik heb verschillende accounts bij SwimMere, kan ik op al deze accounts SWIMCOINS sparen?
 • Wat gebeurt er met mijn SWIMCOINS als SwimMere met het spaarsysteem stopt?
 • Wat zijn de algemene voorwaarden van de SWIMCOINS?
 • Kan ik afzien van SWIMCOINS?

 

Kan ik korting op mijn aankoop krijgen?
SwimMere heeft een spaarsysteem waarmee voor euro's korting gespaard kan worden. U kunt SWIMCOINS verdienen door aankopen te doen op onze website. Voor nadere informatie verwijs ik naar de homepagina - 'spaarsysteem SWIMCOINS'.
Daarnaast is het mogelijk om een cadeaubon van SwimMere in te leveren (vul de code van de bon in bij de vraag Couponcode). Voor teamkleding geldt een staffelkorting vanaf 10 stuks, voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice. Geldt er een korting voor teamkleding?
Voor teamkleding geldt een staffelkorting vanaf 10 stuks. Neem voor nadere informatie contact op met de klantenservice.


Hoe lever ik een cadeaubon van SwimMere in?
Voer de code van de cadeaubon in bij Couponcode. Dit kan op verschillende plaatsen tijdens het orderproces. 


Wat moet ik invullen bij Couponcode?
Bij Coupcode voert u de code van een cadeaubon of een actiecode in. De code staat op de cadeaubon of in de actie. De SWIMCOINS kunnen bij de bevestiging van de order worden ingeleverd. 


Wat zijn SWIMCOINS?
Swimcoins is het spaarsysteem in de webwinkel van SwimMere zwemsport en is de manier om onze waardering te uiten. U kunt SWIMCOINS verdienen door aankopen te doen op onze website. U kunt de SWIMCOINS gebruiken voor kortingen op uw aankopen. Hoe meer SWIMCOINS u spaart, hoe meer geld u kunt besparen. 


Wie kan er meedoen met met de spaarsysteem SWIMCOINS?
Iedereen met een account bij SwimMere doet automatisch mee op het moment van een aankoop.


Kan ik SWIMCOINS sparen?
Indien u een account aanmaakt bij SwimMere, kunt u SWIMCOINS sparen. Bij het plaatsen van een order ontvangt u automatisch SWIMCOINS. Zonder account is dit niet mogelijk. SWIMCOINS kunnen niet overgeheveld worden naar andere accounts.


Hoe verdien ik SWIMCOINS?
U kunt SWIMCOINS verdienen door aankopen te doen op de website van Swimmere zwemsport. De aankopen dienen gedaan te worden op een geregistreerd account. U ontvangt tevens SWIMCOINS bij het schrijven van een review of het delen van de webwinkel. Per e-mail adres kan er één account worden aangemaakt. De SWIMCOINS op meerdere accounts (meerdere e-mail adressen) worden niet samengevoegd.


Hoe vraag ik SWIMCOINS aan?
Het is niet nodig SWIMCOINS aan te vragen. Indien u een account heeft en een order plaatst, dan spaart u automatisch SWIMCOINS.


Wanneer worden SWIMCOINS opgeteld bij mijn tegoed?
SWIMCOINS verdiend door aankopen worden verwerkt na afloop van de herroepingstermijn en eventuele retouren. U ontvangt een e-mail zodra de SWIMCOINS aan uw tegoed zijn toegevoegd. De SWIMCOINS worden berekend over de aankopen minus de retouren.


Hoeveel SWIMCOINS verdien ik?
Bij elke aankoop (aankoop minus retouren) verdient u 10 SWIMCOINS per euro. Deze Swimcoins kunt u bij een volgende aankoop inwisselen. Voor elke 200 Swimcoins krijgt u 1 euro korting. Bij een aanbeveling aan vrienden of het schrijven van een review verdient u eveneens SWIMCOINS.


Hoe worden SWIMCOINS uitbetaald?
SWIMCOINS worden niet uitbetaald. De SWIMCOINS kunt u bij een volgende aankoop inwisselen. Voor elke 200 SWIMCOINS krijgt u 1 euro korting. 


Hoe lang blijven de SWIMCOINS geldig?
De SWIMCOINS zijn onbeperkt geldig.


Hoe kan ik de SWIMCOINS inleveren/verziliveren?
In uw account kunt u het aantal SWIMCOINS nakijken dat u gespaard hebt. Bij een bestelling geeft u aan dat u SWIMCOINS wilt inwisselen. De gespaarde Swimcoins worden verrekend met het totaalbedrag van uw order. Bezorgkosten en administratiekosten kunnen niet worden verrekend met SWIMCOINS. Het maximale bedrag aan SWIMCOINS dat u tijdens een order kan verzilveren staat gelijk met de prijs voor de bestelde artikelen. 


Ik heb verschillende accounts bij SwimMere, kan ik op al deze accounts SWIMCOINS sparen?
SWIMCOINS worden per account opgebouwd. Verschuiven van SWIMCOINS naar een ander account of het samenvoegen van de SWIMCOINS van verschillende accounts is niet mogelijk.


Wat gebeurt er met mijn SWIMCOINS als SwimMere met het spaarsysteem stopt?
Op het moment dat SwimMere het spaarpuntensysteem wijzigt of stopt, worden klanten met een saldo aan SWIMCOINS ingelicht. De SWIMCOINS blijven geldig tot een jaar na melding wijziging/stopzetten van het spaarpuntensysteem.


Wat zijn de algemene voorwaarden van de SWIMCOINS?
Voor de uitgebreide informatie over de SWIMCOINS verwijs ik naar de notitie Spaarsysteem SWIMCOINS (onderaan homepagina). 


Kan ik afzien van SWIMCOINS?
Indien u geen SWIMCOINS wenst te ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice. U kunt zelf beslissen of uw SWIMCOINS wilt inleveren voor een korting op een volgende bestelling.


Terug naar hoofdpagina FAQ