opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Lane 4, topmerk op het gebied van wedstrijdzwemkleding

Lane 4 is een onderneming gevestigd in Bollebygdin Zweden. Lane 4 is een beursgenoteerd bedrijf. De zwemkleding wordt geproduceerd in de eigen fabrieken in Europa. In 1995 werd de grote hit "Kosse Suit" geïntroduceerd, waarvan meer dan 30.000 exemplaren werden geproduceerd.

Lane 4 heeft zowel zwemkleding voor de training en wedstrijd als zwemmaterialen in het assortiment.


Goede prijs/kwaliteit verhouding

Lane 4 is een prijs georiënteerd label. Er wordt gewerkt met producten van hoge kwaliteit, veelal ontwikkeld in Europa, waarbij geprobeerd wordt een goede prijs/kwaliteit label aan te bieden.

Lane 4 ontwerpt voor de meest veeleisende klant; exclusieve prints maar ook standaard kleurstellingen voor de verschillende modellen. 

Dezelfde kleuren worden in zowel jammers, kneeskins en badpakken verwerkt. Hierdoor wordt Lane 4 binnen zwemverenigingen veelvuldig als clubkleding gedragen.

Vanaf 2010 werkt Lane 4 nauw samen met de FINA om altijd aan de regels van FINA op het gebied van het materiaal te voldoen; dikte en drijfvermogen. Daarom kunt u alle producten van Lane 4 vinden op de FINA approved list.


SwimMere, de specialist in de zwemsport

SwimMere heeft een groot assortiment zwemmaterialen van Lane 4. Daarnaast heeft zij wedstrijdzwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr en Finis in haar assortiment, maar ook van de minder bekende topmerken als Funkita, Funky, Essenuoto, Amanzi, Tabata

Informatie

Voor meer informatie neem contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]


         

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijd zwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.