opc_loader
Kijk hier in de kalender voor de openingstijden of plan een afspraak in via de button PRIVATE SHOPPING onderaan de pagina.

Spierverzorging voor de zwemmer
Natural Hero houdt van de natuur en is actief. Daarom heeft Natural Hero samen met natuurkundigen en sportfysiotherapeuten een lijn producten samengesteld die een effectief herstel bevorderen na het sporten met respect voor de planeet. Natural Hero is een zelfstandige onderneming gevestigd in Newcastle, Engeland.

De spierverzorgende lijn bestaat uit de Cool Peppermint Muscle Spritz, de Hot Ginger Muscle Rub en de Hot Ginger Muscle Soak voor het verlichten van pijnlijke en stijve spieren.

SwimMere zwemsport, de specialist op het gebied van de zwemsport heeft deze spierverzorgende lijn in het assortiment.

Naast de spierverzorgende lijn van Natural Hero heeft SwimMere voor de zwemmer ook een haarverzorgende lijn producten van Reflect H2O in haar assortiment ter voorkoming van groen haar.

SwimMere, de specialist voor de zwemsport, heeft een zeer breed assortiment (wedstrijd)zwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Speedo, Arena, Tyr, Lane 4 en Essenuoto in het assortiment. Kijk hiervoor in onze webshop of kom op afspraak langs in onze showroom te Almere. SwimMere is de specialist op het gebied van de wedstrijdzwemsport.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]
 


SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer. 

.