opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.
Natural Hero

Natural Hero

Natural Hero houdt van de natuur en is actief. Daarom heeft Natural Hero samen met natuurkundigen en sportfysiotherapeuten een lijn producten samengesteld die een effectief herstel bevorderen na het sporten met respect voor de planeet. Natural Hero is een zelfstandige onderneming gevestigd in Newcastle, Engeland.

Dit is het verhaal.

April 2009: Helemaal klaar om de uitgeverswereld en de voornamelijk indoor gerichte wereld van de kunst te verlaten, besteedt oprichter en algemeen directeur Louise enige tijd met een oude vriend van de familie, een ervaren ambachtelijke kruidenteler en leverancier van geneesmiddelen voor natuurdokters, in de door haar ontworpen Elizabethaanse ommuurde tuin in Kent.

Februari 2010 - Het EUREKA moment. Tijdens haar jaarlijkse skivakantie met de Zwitserse leden van haar familie in Les Diablerets, gaat Louise met haar skies over de rand van de piste en stuitert 5 meter naar beneden op haar hoofd en schouder. Het is haar verjaardag. Op een brancard wordt ze afgevoerd, met een hersenschudding en een zeer pijnlijke prikkende schouder - "rotator cuff letsel" - letsel van de dieperliggende schouderspieren . Dit was niet een slechte dag om voor de eerste keer een helm te dragen!

Sterke paracetamol en ibuprofen verdoven de pijn en een verwarmende crème van de dorpsapotheek helpt het letsel te kalmeren en maakt het prikken draaglijk. Het idee van niet-medicinale, effectief herstellende producten die actieve botanische ingrediënten bevatten, is geboren.

Maart 2010 - Het spel begint! Oprichtster Louise neemt ontslag en start full time op productontwikkeling. Met een schouder die nog steeds niet geheeld is, is typen op de computer zwaar, dus voert ze een aantal gesprekken. Met haar gesprekken heeft ze de expertise die nodig is bij elkaar gebracht. Experts zijn gevonden en bereid om hun kennis te delen. De experts zijn: een natuurkundige die de kwaliteitscontrole begrijpt, sportfysiotherapeuten die bekend zijn met massage en herstel vanuit sport, samenstellers bekwaam in groene chemie en een heleboel gekwalificeerde leveranciers.

98% NATUURLIJKE ingrediënten

Natural Hero mag het Ethical Award logo dragen.