opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Funky Trunks en Funkita, ondergoed lijn voor de sportieve vrouw en man
In 2002 begon Funky Trunks met de verkoop van zwemkleding in Australië. In oktober 2002 werd het eerste paar "Funky Trunks" ontworpen. De lancering van het merk ging gepaard met lachen, grappen en sarcasme. Maar de grappen verstomden en enige tijd later werd Funky Trunks door de nationale en olympische zwemmers omarmd. De omzet steeg enorm, de Australiërs hielden van de modellen en de specifieke prints. Nu een aantal jaar later is Funky Trunks doorgebroken in Europa, gevolgd door Funkita voor dameszwemkleding. De nadruk ligt bij Funky Trunks en Funkita op de kwaliteit en originaliteit van het ontwerp. SwimMere brengt de labels Funky Trunks en Funkita op de markt.

Ondergoed van Funky Trunks en Funkita
Naast de zwemkleding van topkwaliteit heeft Funky Trunks/Funkita sinds enige tijd ook een ondergoedlijn voor zowel dames/meisjes als heren/jongens in het assortiment. De nieuwe ondergoed lijn van Funkita is voor de sportieve en zelfbewuste vrouw die van de kleuren van Funkita houdt. het Funkita ondergoed combineert een premium katoenen / elastane blend met een zachte touch.

Voor de sportieve man die van comfort houdt is eveneens een nieuwe ondergoed lijn ontwikkeld. Funky Trunks ondergoed combineert ook een premium katoenen / elastane blend met een zachte touch. 

Kies voor het kleurrijke en comfortabele ondergoed van Funkita en Funky Trunks!

SwimMere de specialist in zwemsport
Bezoek onze webshop voor de onderkleding van Funkita en Funky of kom op afspraak langs in onze showroom te Almere. Naast de ondergoed lijn van Funkita en Funky Trunks heeft SwimMere een groot assortiment (wedstrijd)zwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Speedo, Tyr, Arena, Lane 4, Finis op voorraad. 

Contact
Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

 

 


SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.