opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Funky Trunks ondergoed lijn voor de sportieve man
In 2002 begon Funky Trunks met de verkoop van zwemkleding in Australië. In oktober 2002 werd het eerste paar "Funky Trunks" ontworpen. De lancering van het merk ging gepaard met lachen, grappen en sarcasme. Maar de grappen verstomden en enige tijd later werd Funky Trunks door de nationale en olympische zwemmers omarmd. De omzet steeg enorm, de Australiërs hielden van de modellen en de specifieke prints. Nu een aantal jaar later is Funky Trunks doorgebroken in Europa, gevolgd door Funkita voor dameszwemkleding. De nadruk ligt bij Funky Trunks en Funkita op de kwaliteit en originaliteit van het ontwerp. SwimMere brengt de labels Funky Trunks en Funkita op de markt.


Ondergoed van Funky Trunks 
Naast de zwemkleding van topkwaliteit heeft Funky Trunks sinds enige tijd ook een ondergoedlijn heren en jongens in het assortiment onder de naam The Happy Nutsack.
De nieuwe ondergoed lijn van Funky Trunks is voor de sportieve man die van comfort houdt. Funky Trunks ondergoed combineert ook een premium katoenen / elastane blend met een zachte touch. Het ondergoed is ademd. 
Kies voor het kleurrijke en comfortabele ondergoed van Funky Trunks ook al zit het grotendeels onder de kleding.


SwimMere, de specialist in zwemsport
Bezoek onze webshop voor de onderkleding Funky Trunks of kom op afspraak langs in onze showroom te Almere. Naast de ondergoed lijn van Funky Trunks heeft SwimMere eveneens een ondergoedlijn voor dames in het assortiment, maar ook een grote hoeveelheid (wedstrijd)zwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Speedo, Tyr, Arena, Lane 4, Finis op voorraad. 

Contact
Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

 

  
SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.