opc_loader
Wil je langskomen in de winkel? Plan zelf je afspraak in als je op donderdag of vrijdag langs wilt komen. Liever niets vastleggen, kom dan op woensdag of om de week op zaterdag. In de kalender staan alle openingstijden.

TYR open water wedstrijdpak voor heren

Naast wedstrijdzwemkleding voor het lange baan zwemmen, levert Tyr ook een wedstrijdpak voor het open water zwemmen. Het open water wedstrijdpak van Tyr is ontworpen voor zwemmen op hoog niveau. 
Het TYR wedstrijdpak is gemaakt van lichtgewicht, waterafstond en sneldrogend materaal. De Tracer Ligth Swim Tights voor heren is Fina approved voor open water wedstrijden. De pijpen reiken tot aan de enkels. 
Ook voor de dames heeft TYR een open water wedstrijdpak, de Tracer Light Aeroback Full Body Speed Suit. 

Kijk in de webshop van SwimMere zwemsport voor de open water wedstrijdpakken van TYR.

SwimMere, de zwemwinkel met het grootste assortiment zwemkleding en zwemmaterialen te Flevoland
SwimMere zwemsport, de specialist op het gebied van zwemsport, levert wedstrijdzwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Arena, Speedo, TYR, Lane 4, Finis, SIGG en de minder bekende topmerken als Amanzi, Funky en Funkita, Essenuoto, Tabata. Bezoek onze website of kom op afspraak langs in onze uitgebreide showroom te Almere. 

Informatie


Voor meer informatie neem contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]


 

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.