opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

TYR open water zwempak
Naast wedstrijdzwemkleding voor het lange baan zwemmen, levert Tyr ook een open water zwempak voor het open water zwemmen. Het open water zwempak van Tyr is ontworpen voor zwemmen op hoog niveau. 

Het TYR zwempak is gemaakt van lichtgewicht, waterafstond en sneldrogend materaal. Voor dames heeft TYR een open water zwempak, de Tracer Light Aeroback Full Body Speed Suit. De pijpen reiken tot aan de enkels. Het TYR open water zwempak is Fina approved voor open water wedstrijden.

Voor de heren heeft TYR een open water zwembroek voor open water. De Tracer Ligth Swim Tights voor heren is eveneens Fina approved voor open water wedstrijden. De pijpen reiken tot aan de enkels. 

Kijk in de webshop van SwimMere zwemsport voor de open water wedstrijdpakken van TYR.

SwimMere, de grootste zwemwinkel in Flevoland en omgeving
SwimMere zwemsport, de specialist op het gebied van zwemsport, levert wedstrijdzwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Arena, Speedo, TYR, Lane 4, Finis, SIGG en de minder bekende topmerken als Amanzi, Funky en Funkita, Essenuoto, Tabata. Bezoek onze website of kom op afspraak langs in onze gezellige showroom te Almere. Pasmogelijkheid is aanwezig. De getoonde artikelen op de website zijn per direct te leveren.

Informatie

Voor meer informatie neem contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.