opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Haarverzorgingsproducten voor zwemmers

“Het is zwaar een blondine te zijn en drie tot vijf keer per week te zwemmen zonder groen haar te krijgen dat aanvoelt als stro. Ik had iets nodig dat sulfaatvrij was (met schuim), iets dat groen haar voorkomt, chloor verwijdert en de kleur niet verbleekt, en bovendien iets dat lekker ruikt. Nergens kon ik iets vinden dat goed werkte, dus we hebben de Reflect H2O™ Swim verzorgingslijn ontwikkeld”, zegt Jena.

De Reflect H2O™ Swim verzorgingslijn bestaat uit drie onafhankelijke producten waar elke vrouw voordeel bij heeft. Reflect H2O™ Swim Shampoo is ontwikkeld om groen haar te voorkomen, het chloor uit het haar te krijgen, onzuiverheden zoals zout en andere opgebouwde verontreinigingen te verwijderen zonder verbleking van de haarkleur. De shampoo is sulfaatvrij.

Reflect H2O™ Swim Conditioner is gemaakt om te hydrateren, te versterken en de groei van beschadigd haar te bevorderen, waarbij het zijdezacht, glimmend en glad wordt.

Reflect H2O™ Pre-Swim & Sun Protecting Gel wordt gebruikt op nat of droog haar voor het zwemmen of andere activiteit. De gel beschermt het haar tegen de zon, chloor, zout, andere onzuiverheden zoals de bestanddelen die groen haar veroorzaken.

Naast de haarverzorgende lijn van Reflect Sports heeft SwimMere voor de zwemmer ook een spierverzorgende lijn producten van Natural Hero in haar assortiment.

SwimMere, de specialist voor de zwemsport, heeft een zeer breed assortiment (wedstrijd)zwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Speedo, Arena, Tyr, Lane 4 en Essenuoto in het assortiment. Kijk hiervoor in onze webshop of kom op afspraak langs in onze showroom te Almere. SwimMere is de specialist op het gebied van de wedstrijdzwemsport.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]
 

  


SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.