opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.
Reflect Sports

Reflect Sports

“Wij verplichten ons om kwaliteitsproducten te fabriceren voor vrouwen met een actieve leefstijl”, aldus de Amerikaanse Jena Schuster en Laurie Meliott, de eigenaren van Reflect Sports. Bij het trekken van hun banen in het zwembad leerden Jena en Laurie elkaar kennen. Tijdens het zwemmen, de fitness, het fietsen en het hardlopen ontwikkelden zij hun plannen voor producten speciaal voor de vrouw. Er was geen twijfel met welke producten ze zouden starten: een kapsalonwaardige haarverzorgingslijn voor zwemmers en een trainingscrème tegen huidirritaties. “Het is zwaar een blondine te zijn en drie tot vijf keer per week te zwemmen zonder groen haar te krijgen dat aanvoelt als stro. Ik had iets nodig dat sulfaatvrij was (met schuim), iets dat groen haar voorkomt, chloor verwijdert en de kleur niet verbleekt, en bovendien iets dat lekker ruikt. Nergens kon ik iets vinden dat goed werkte, dus we hebben de Reflect H2O™ Swim verzorgingslijn ontwikkeld”, zegt Jena.

De Reflect H2O™ Swim verzorgingslijn bestaat uit drie onafhankelijke producten waar elke vrouw voordeel bij heeft. Reflect H2O™ Swim Shampoo is ontwikkeld om groen haar te voorkomen, het chloor uit het haar te krijgen, onzuiverheden zoals zout en andere opgebouwde verontreinigingen te verwijderen zonder verbleking van de haarkleur. De shampoo is sulfaatvrij.

Reflect H2O™ Swim Conditioner is gemaakt om te hydrateren, te versterken en de groei van beschadigd haar te bevorderen, waarbij het zijdezacht, glimmend en glad wordt.

Reflect H2O™ Pre-Swim & Sun Protecting Gel wordt gebruikt op nat of droog haar voor het zwemmen of andere activiteit. De gel beschermt het haar tegen de zon, chloor, zout, andere onzuiverheden zoals de bestanddelen die groen haar veroorzaken.