opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Rocket Science Sport, topmerk in wedstrijd zwemkleding

Rocket Science Sports levert zwemkleding voor triathlon op basis van nieuwe innovatieve producten die bereikt wordt door gedetailleerd wetenschappelijk onderzoek. Producten worden ontworpen om aero- en hydrodynamiek, duurzaamheid en efficiëntie te maximaliseren. De producten worden uitgebreid getest en aangepast zodat het perfecte product op de markt kan worden geïntroduceerd.


Atleten worden betrokken bij het testen van de producten om tot een product met optimale prestaties en een uitstekende pasvorm te komen. Rocket Science Sports moedigt derhalve feedback van atleten aan.


De grootste markt voor Rocket Science Sports is de triathlon markt, zij heeft echter ook zwemkleding op de Fina approved lijst staan voor de overige wedstrijdzwemmers.


SwimMere, de zwemsportspecialist

SwimMere zwemsport levert naast de zwemkleding van Rocket Science Sports ook zwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Speedo, Arena, Finis, Tyr, Lane 4 en Essenuoto. SwimMere heeft echter ook zwemkleding en zwemmaterialen van de minder bekende topmerken als Funky Trunks en Funkita, Amanzi, Tabata, Natural Hero en Reflect Sports.

Kijk voor het uitgebreide assortiment zwemkleding en zwemmaterialen van SwimMere zwemsport in onze webshop of kom op afspraak langs in onze showroom te Almere. SwimMere is de specialist op het gebied van de wedstrijdzwemsport.

Contact


Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

       

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.