opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Dé specialist in sport zwemkleding

SwimMere is sinds januari 2011 actief binnen de zwemsport en daarom een absolute specialist op het gebied van sport zwemkleding. Wij leveren de beste kleding aan zowel de beginnende als de gevorderde zwemsporters. Binnen ons assortiment hebben wij een grote selectie aan zwemkleding van alle topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Lane 4 en de minder bekende, maar uitstekende merken als Essenuoto, Funkita en Funky trunks en Amanzi.

Zwemkleding van topmerken in veel prijsklassen


SwimMere heeft in vele prijsklassen kneeskins, swimsuits, legsuits en bikini's voor dames en meisjes, en jammers, slips, trunks en shorts voor de heren en jongens. Swimmere levert zowel sport zwemkleding voor de training als voor de wedstrijd.  Naast de sport zwemkleding verkoopt SwimMere ook (innovatieve) zwemmaterialen voor de training, badmutsen, brillen, zoomers, plankjes, pull buoys enzovoort. SwimMere heeft alles voor de wedstrijd zwemsport.

De beste sport zwemkleding koopt u bij SwimMere. Kijk voor het gehele assortiment in onze webshop of bezoek op afspraak onze showroom te Almere. Alle getoonde artikelen in de webshop zijn per direct te leveren. 

Nadere informatie

Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact op nemen. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur te bereiken op 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar 
[email protected]

    
SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.