opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

De zwemsport is een prachtige en lichamelijk intensieve sport. Topprestaties kunnen alleen maar geleverd worden, wanneer de zwemmer het uiterste uit zichzelf en uit zijn materiaal kan halen. De beste materialen koopt u bij een specialist in zwemmaterialen zoals SwimMere. Bij ons kunt u onder andere een sportbadpak van top kwaliteit kopen. In ons assortiment hebben we de beste merken als Speedo, Arena, Tyr en Lane 4, maar ook de minder bekende, maar uitstekende merken als Funky, Funkita, Essenuoto en Amanzi.

Reglementen

De zwemsport kent zeer veel reglementen, zeker wanneer het om de kleding gaat die de sporters dragen. Zo zijn er bepaalde materialen die niet gebruikt mogen worden en moet u goed geïnformeerd worden over het sportbadpak dat u wel mag dragen. SwimMere kan u adviseren over de beste aankoop voor u. 

Wilt u een sportbadpak kopen waar u wedstrijden mee mag zwemmen? Dan moet u snel het assortiment op onze website bekijken, of bezoek onze showroom tijdens de openingsdagen of maak een afspraak om de showroom te bezoeken. Ook sportbadpakken voor de training zijn uiteraard in vele prijsklassen bij SwimMere te verkrijgen.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SwimMere. Telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur te bereiken op 06-12548660 en 036-5246625. Ook kunt u voor nadere informatie een e-mail sturen naar [email protected].

    


SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.