opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Iedereen die serieus met zijn sport bezig is, wil graag met de beste en juiste materialen werken om het uiterste uit zijn/haar prestatie te halen. In de zwemsport spelen deze materialen een enorme rol in relatie tot de dynamiek in het water. Bepaalde materialen liggen beter in het water en kunnen u enorm veel tijd besparen. Goede sportzwemkleding koopt u daarom bij de specialist, SwimMere.

Dé specialist in sportzwemkleding
SwimMere is sinds januari 2011 actief binnen de zwemsport en daarom een absolute specialist op het gebied van sportzwemkleding. Wij leveren de beste kleding aan zowel de beginnende als de gevorderde zwemsporters. Binnen ons assortiment hebben wij een grote selectie aan zwemkleding van alle topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Lane 4 en de minder bekende, maar uitstekende merken als Essenuoto, Funkita en Funky trunks en Amanzi.

SwimMere heeft in vele prijsklassen kneeskins, swimsuits, legsuits en bikini's voor de dames en meisjes, en jammers, slips, trunks en shorts voor de heren en jongens. Swimmere levert zowel sportzwemkleding voor de training als voor de wedstrijd.  

De beste sportzwemkleding koopt u bij SwimMere. Wij hebben alle top merken in ons assortiment. Kijk verder op onze website. Alle getoonde artikelen zijn per direct te leveren. 

Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact op nemen. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur te bereiken op 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

     

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.