opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Sportzwempakken van topmerken

Indien u serieus met uw sport bezig  bent, wilt u er alles aan doen om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Dit kan betekenen dat u meer moet trainen, maar ook dat u het juiste materiaal moet gebruiken. In de zwemsport is het enorm belangrijk dat u de goede kleding gebruikt. Een goed sportzwempak kan net dat kleine beetje tijd schelen om u op het podium te brengen. 

SwimMere, de zwemsportspecialist


Als specialist op het gebied van zwemsportkleding bent u bij SwimMere op het juiste adres voor het beste sportzwempak. SwimMere is een zwemsport specialist en kan u dus over het juiste sportzwempak adviseren. Naast een sportzwempak heeft Swimmere een zeer groot assortiment aan overige zwemsportartikelen. Kijk op onze webshop voor het gehele assortiment of kom langs in onze showroom te Almere.

Informatie


Wilt u een sportzwempak kopen dat goed bij u past? Dan doet u dit bij de specialist op het gebied van zwemsportkleding, SwimMere. Voor nadere informatie kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur telefonisch contact met ons opnemen, telefoon 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.