opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Swimwear van Arena
De zwemkleding van Arena bevordert de prestaties van de zwemmer, zowel tijdens de training als tijdens een wedstrijd. De swimwear van Arena is ook uitermate geschikt voor de recreatieve zwemmer die zijn/haar baantjes trekt. 

Arena is een authentiek zwemkledingmerk voor atleten en sportliefhebbers. Arena wordt door topsporters en watersportliefhebbers beschouwd als het merk met innovatieve watersportbenodigdheden en exreem robuuste en duurzame badmode. Bij Swimmere hebben wij een prachtige collectie voor dames en heren van dit top merk. 

Het Arena wedstrijdteam bestaat uit diverse gouden medaillewinnaars, waaronder Ranomi Kromowidjojo. Zij dragen de swimwear van Arena.


Bezoek de website of de showroom in Almere
SwimMere heeft een uitgebreide collectie zwemkleding van Arena, voor zowel de beginnende als de gevorderde zwemmer. U slaat nooit de plank mis met swimwear van Arena. 

Bezoek onze webshop of kom op afspraak langs in onze uitgebreide showroom te Almere. De getoonde artikelen zijn per direct te leveren. 

Informatie
Mocht u vragen hebben over specifieke producten dan kunt u deze stellen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Telefonisch kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur contact met ons opnemen op nummer 06-12548660 of 036-5246625.

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.