opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Tabata zwembrillen met of zonder optische lenzen

Tabata Co., Ltd is een internationale fabrikant op het gebied van sportartikelen. Het hoofdkantoor is in Tokyo, Japan. Met het ISO 9001 gecertificeerde ontwerp, ontwikkeling, test en fabricage mogelijkheden in Japan en Taiwan, werkt Tabata met de meest stringente kwaliteitstandaarden die beschikbaar zijn. Het wereldwijde netwerk van Tabata beslaat faciliteiten in Japan, Taiwan, Australië, Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten.

VIEW Swimming Gear, een onderdeel van Tabata Co., heeft een uitgebreid assortiment wedstrijdbrillen, waaronder zwembrillen op sterkte. De zwembrillen van View heeft de zwemsport specialist SwimMere in het assortiment.

SwimMere heeft een ruim assortiment zwembrillen

SwimMere heeft de correctieve lenzen in vele sterktes. De correctieve lens geeft de zwemmer ook in het zwembad duidelijk zicht op de omgeving. Per glas/oog dient de afwijking bepaald te worden. In 20 seconden worden de twee lezen samen met de Part Kit een volwaardige zwembril met correctieve lezen.

Naast de zwembrillen van View (Tabata) heeft SwimMere ook een groot assortiment zwembrillen van de topmerken Arena, Speedo, Lane 4, Essenuoto en Finis. Kijk in de webshop van SwimMere voor de uitgebreide mogelijkheden of bezoek op afspraak onze showroom in Almere. 

Nadere informatie


Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

  

Correctieve lens van Tabata

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.