opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Wedstrijd zwembroek van topmerken als Speedo, Arena, Tyr, Lane 4, Essenuoto

De competitieve zwemwereld is er één die bestaat uit vele facetten. Zo is het uiteraard belangrijk dat zwemmers hard trainen om hun techniek te verbeteren, echer is techniek alleen niet voldoende. De zwemmer kan tevens winst halen uit het materiaal dat hij/zij gebruikt. Wanneer u een wedstrijd moet zwemmen, is het belangrijk om de juiste zwembroek te dragen. 

Het dragen van een goede wedstrijd zwembroek kan enorm veel schelen als u eenmaal in het water ligt. Het kan het verschil maken dat u een wedstrijd wel of niet wint. Een wedstrijd zwembroek dient tijdens een wedstrijd te voldoen aan de reglementen van de FINA. Door uw zwembroek bij een specialist als SwimMere te kopen, weet u zeker dat uw wedstrijd zwembroek hieraan voldoet.

Contact

Wilt u een zwembroek voor een wedstrijd kopen? Dan doet u dat bij de specialist in de zwemsport, Swimmere. Kijk snel verder op onze website naar ons ruime assortiment wedstrijd zwembroeken of bezoek tijdens een van onze openstellingen de showroom in Almere. Ook kunt u op afspraak een bezoek brengen aan de showroom.

Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur, telefoon 06-12548660 of 036-5246625. U kunt eveneens een e-mail sturen naar [email protected].

  

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.