opc_loader
Wil je langskomen in de winkel? Plan zelf je afspraak in als je op donderdag of vrijdag langs wilt komen. Liever niets vastleggen, kom dan op woensdag of om de week op zaterdag. In de kalender staan alle openingstijden.

Wedstrijdbadpak Speedo
Het merk Speedo is in 1928 ontstaan in Sydney, Australië. In 2000 lanceerde Speedo het haaienpak onder de naam FastSkin. Dit wedstrijdzwempak van Speedo was zeer revolutionair. Het materiaal verminderde de weerstand en verhoogde de snelheid. Diverse Olympische kampioenen zwemmen in een wedstrijdzwempak van Speedo.

SwimMere levert dit wedstrijdbadpak van topkwaliteit. De Fastskin3 pro Recordbreaker zorgt voor een hydrodynamisch figuur en maximaliseert de efficiency van elke slag.

SwimMere - de specialist voor wedstrijdzwemkleding

Naast het wedstrijdbadpak van Speedo levert SwimMere wedstrijdbadpakken van vele topmerken van Arena, Lane 4, Tyr, Essenuoto, Amanzi, Funky, Funkita, Rocket Science Sport. Uiteraard heeft SwimMere een uitgebreide collectie wedstrijdzwemkleding voor heren.

SwimMere, de zwemwinkel van Flevoland
Kijk voor het uitgebreide assortiment wedstrijdzwemkleding en trainingsmaterialen van alle grote topmerken (Speedo, Arena, TYR, Finis, Lane 4, Amanzi, Funky en Fukita, Rocket Science Sports op de website van SwimMere. Hiernaast heeft SwimMere zwemsport een haarverzorgingslijn (tegen groen haar) en een lijn spierverzorgende middelen. Maar bezoek de site van SwimMere zwemsport of de showroom te Almere eveneens voor topkwaliteit bidons en drinkflessen van o.a. Arena, Funky, Funkita, Sigg en Contigo. 

Showroom
De showroom te Almere is tijdens maandelijkse dag openstellingen geopend. U kunt echter ook een afspraak maken om de gezellige showroom te bezoeken. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. In de showroom is een pasmogelijkheid aanwezig. 


Nadere informatie
Heeft u vragen over het wedstrijdbadpak van Speedo of andere vragen, neem dan contact op met de klantenservice van SwimMere. De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].
 

  

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.