opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Wedstrijdzwemkleding van Arena, Speedo, Tyr, Lane 4, Essenuoto
Wanneer u competitief zwemt, weet u hoe belangrijk het is om de beste wedstrijdzwemkleding te dragen om tot een top prestatie te komen. Natuurlijk is het belangrijk dat u veel en goed traint, maar ook de wedstrijdzwemkleding speelt een belangrijke rol.

SwimMere is een specialist op het gebied van wedstrijdzwemkleding. SwimMere levert de beste materialen om een wedstrijd te winnen. Wedstrijdzwemkleding is aan vele reglementen gebonden, en door deze kleding bij een expert te kopen, weet u zeker dat de zwemkleding aan de voorwaarden voldoet.
Swimmere zwemsport verkoopt wedstrijdzwemkleding van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Lane 4 en Essenuoto.
Wedstrijdzwemkleding helpt u wedstrijden te winnen. SwimMere heeft de beste kleding voor u. Bekijk nu onze producten op de website of bezoek op afspraak onze showroom in Almere.

Nadere informatie
Voor meer informatie kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur telefonisch contact met ons opnemen op telefoon 036-5246625 of 06-12548660. U kunt ook een mail sturen naar
[email protected].

      

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.