opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Arena wedstrijdzwemkleding
Veel mensen denken dat de prestaties die in de zwemsport geleverd worden alleen gebaseerd zijn op de fysieke inspanning van de zwemmer. Zwemmers weten echter hoe belangrijk het is om goede zwemkleding te dragen. Wedstrijdzwemkleding van Arena bevordert de prestaties van de zwemmer. 


Arena is een authentiek zwemkledingmerk voor atleten en sportliefhebbers. Arena wordt door topsporters en watersportliefhebbers beschouwd als het merk met innovatieve watersportbenodigdheden en exreem robuuste en duurzame badmode. Olympisch kampioenen zwemmen in zwemkleding van Arena.

SwimMere, de zwemsport specialist
SwimMere zwemsport levert uitstekende wedstrijdzwempakken van Arena, zoals de Powerskin Carbon Flex, Powerskin Carbon Pro en de Powerskin R-Evo+ voor dames en heren. Tevens levert SwimMere een uitgebreid assortiment zwemkleding van Arena voor tijdens de vele trainingsuren. Naast (wedstrijd)zwemkleding van Arena levert SwimMere ook (wedstrijd)zwemkleding van Speedo, Lane 4, Tyr, Essenuoto, Funky en Funkita, en Amanzi. Alle zwemkleding is van hoge kwaliteit.

Kijk op de website van SwimMere, en vind de wedstrijdzwemkleding van Arena naar uw keuze, of kom langs in onze showroom te Almere (op afspraak of tijdens onze maandelijkse openingsdagen). 

Contact
Voor meer informatie over wedstrijdzwemkleding van Arena kunt u contact opnemen met SwimMere, de zwemsportspecialist. SwimMere is op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op nummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

      

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.