opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Dames en heren wedstrijdzwemkleding van topmerken
Iedereen die wedstrijden zwemt, is serieus bezig met zijn/haar sport. Waar beginners banen zwemmen, zijn wedstrijdzwemmers vaak op een andere manier bezig met hun wedstrijdsport. Om een topprestatie te leveren is naast een goede training tevens de juiste wedstrijdzwemkleding van enorm belang. Dames kunnen voor de wedstrijd het beste bodysuits / kneeskins
 kopen bij SwimMere, de zwemsport specialist.

Het materiaal dat in de zwemsport gebruikt wordt, is van enorme invloed op de prestaties. Bij wedstrijdzwemmen zijn er materialen die niet gebruikt mogen worden. Bij SwimMere hebben wij zwemkleding die voldoet aan de reglementen en waarmee u een absolute toptijd neer kunt zetten.

Groot assortiment wedstrijdzwemkleding

SwimMere, zwemwinkel in de zwemsport, levert wedstrijdzwemkleding voor dames en heren van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Lane 4 en Essenuoto. SwimMere zwemsport levert uiteraard ook zwemkleding voor bij de training of voor de recreatieve zwemmer. Ook voor de open water zwemmer heeft SwimMere open water zwemkleding (bodysuits / zwembroek) voor dames en heren. 
Naast een uitgebreid assortiment wedstrijdzwemkleding verkoopt SwimMere uiteraard ook een grote collectie zwemmaterialen als zwembrillen, badmutsen, zwemplankjes, beendrijvers, handpeddels en vele innovatieve trainingsmaterialen van Finis. 


Nadere informatie
De beste wedstrijdzwemkleding en zwemartikelen vindt u bij SwimMere. Het gehele assortiment vindt u terug in de webshop en in de showroom te Almere. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op nummer 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar 
[email protected]

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.