opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Wedstrijdzwemkleding TYR
Veel mensen denken dat de prestaties die in de zwemsport geleverd worden alleen gebaseerd zijn op de fysieke inspanning van de zwemmer. Zwemmers weten echter hoe belangrijk het is om goede zwemkleding te dragen. Wedstrijdzwemkleding van TYR bevordert de prestaties van de zwemmer. 

TYR is een topmerk in wedstrijdzwemkleding. TYR is vernoemd naar de mythische Noorse god van de krijgers en de godheid van alle atleten. Het TYR merk belichaamt de competitieve geest van de sport en is een symbool van moed en overwinning.

Het Franse team wedstrijdzwemmers behaalt records met zwemkleding van TYR.

SwimMere zwemsport, de specialist in zwemsportartikelen, heeft een groot assortiment wedstrijdzwemkleding en zwemmaterialen van TYR, zoals de fusion 2 Aeroback Short John een technical swimsuit. Daarnaast verkoopt SwimMere zwemsport full body wedstrijdzwempakken voor open water zwemmen. 

Naast het assortiment TYR producten, levert SwimMere ook wedstrijdzwemkleding en zwemartikelen van topmerken als Speedo, Arena, Lane 4, Finis, Essenuoto enz. 

Webshop SwimMere zwemsport

Voor een groot assortiment TYR wedstrijdzwemkleding bezoek je in de webshop van SwimMere zwemsport. SwimMere zwemsport, de zwemwinkel van Flevoland, heeft een uitgebreide showroom. Bezoek de showroom op een van onze openingsdagen of kom langs op afspraak. Een pasruimte is aanwezig. Alle op de site getoonde artikelen zijn op voorraad en per direct te leveren. 

Contact

Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.